Annonse:
KOMMER TIL KRISTIANSAND: Sigvart Dagsland Er Første Artist Ut I årets Utgave Av «Blå Torsdag. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen / Pressefoto
KOMMER TIL KRISTIANSAND: Sigvart Dagsland er første artist ut i årets utgave av «Blå Torsdag. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen / Pressefoto

Sigvart Dagsland på en «Blå Torsdag»

Den første torsdagen i hver måned inviterer Blå Kors til konsertkonseptet «Blå Torsdag». Førstkommende torsdag varter Sigvart Dagsland opp.

– Vi ønsker videre å vise at man kan ha gode sosiale opplevelser uten alkohol – samt senke terskelen for å møte Blå Kors og vårt arbeid, sier daglig leder ved Blå Kors Kristiansand, Arvid Solheim.

Vårens konsertserie skal bygge på det forebyggende og holdningsskapende arbeidet organisasjonen driver med til daglig. Tidligere har kjente artister som Terje Formoe, Erik Faber og Marte Wulff vært gjester. Denne våren er det Kirsten Braaten Berg, Finn Kalvik og Venke Knutson som skal stå på scenen.

Konsertarrangørene forteller i en pressemelding at de ønsker å vise at man kan en «rus» av et positive som skjer rundt en fremfor av alkohol.

– Med gratis inngang, servering av suppe, saft og kaffe før konsertene i rusfrie omgivelser ønsker vi alle velkommen, oppfordrer Blå Kors Kristiansand.