Annonse:
ØNSKER VELKOMMEN: Birgitte Aulin Fra Tveit Og Eva Hansen Fra Hånes Ser Frem Til å Hilse På Mange Mennesker I Deres Nye Kafè På Hånes Senter.
ØNSKER VELKOMMEN: Birgitte Aulin fra Tveit og Eva Hansen fra Hånes ser frem til å hilse på mange mennesker i deres nye kafè på Hånes senter.

Nytt spisested på Hånes

De satser på å få «et av byens fineste spisesteder» på Hånes senter – Eva Hansen fra Hånes og Birgitte Aulin fra Tveit.

– Her vil vi lage en meny og tilbud som folk på Hånes er interessert i. Unge vil bli tilbudt internett, voksne god kaffe. Her skal folk treffe hverandre og kose seg ilag. Startkamper vil bli overført på TV-skjermen, det samme vil lokale kamper, sier de to unge damene.

Og med god hjelp av KEAS-mannen Simon Telstø, ser det ut til at de kommer til å nå målet de har satt seg om å tilby byens fineste spisested på toppen av Hånes.

Åpnet lørdag
Sist lørdag var det duket for høytidelig åpning av spisestedet på Hånes. Da hadde både Eva og Birgitte og flere KEAS-medarbeidere lagt ned et kjempestort arbeid i og rundt lokale

t. De satser på en fast åpningstid fra klokka 10 til klokka 22 hver dag, med unntak av søndagen da de kutter en time på starten av dagen.

Innehaver av det nye spisestedet er Eivind på Keas.

Måneders jobb
Eva Hansen og Birgitte Aulin ble engasjert til oppgaven på slutten av fjoråret. De startet å arbeide med oppussing av de tidligere regnskapskontor-lokalene i februar. Her har det tidligere blitt drevet bistro. At det påny skulle komme et nytt spisested her anses som en overraskelse blant lokale.
– Dette ser ut til å bli den råeste plassen på østsida av byen, lyder det fra en forbipasserende Sørlandsavisen Kristiansand traff.
KEAS-arbeiderne har brukt tegninger fra den gamle kafeen som underlag for oppussingsarbeidet.

Ser frem til vår
I likhet med mange andre også i dette området ser de frem til våren og varmere dager. Og fremfor alt at alle snøhaugene skal forsvinne.
I stedet for snø, skal uteområdet prydes med border og benker.
Alt utformet og tilrettelagt av KEAS sine dyktige unge menn.

Byggeleder: Simon Telstø har vært byggeleder for den nye kafeen på Hånes.