fbpx
Annonse:
PRISBELØNNET: Designa Kristiansand Har Nylig Blitt Kåret Til ”Årets Partner” I Danmark Av Kjeden. Her Er Det Kjedens Adm. Dir., Erik Høj (t.v.), Og Markedssjef Andreas Lundgård (t.h.), Som Overrekker Gavekortet Og Beviset For Annerkjennelsen Til Innehaverne Heidi Strand Hodne (t.v.) Og Trine Lise Helleseng. Foto: Designa.
PRISBELØNNET: Designa Kristiansand har nylig blitt kåret til ”Årets partner” i Danmark av kjeden. Her er det kjedens adm. dir., Erik Høj (t.v.), og Markedssjef Andreas Lundgård (t.h.), som overrekker gavekortet og beviset for annerkjennelsen til innehaverne Heidi Strand Hodne (t.v.) og Trine Lise Helleseng. Foto: Designa.

Ny butikk fikk pris for godt arbeid

Designa i Kristiansand ble nylig kåret til årets partnerbutikk i Norge etter bare et drøyt halvår i drift.

 

Under den danske kjøkkenkjedens årlige forhandlermøte i oktober, deltok partnerbutikker og forhandlere fra hele Danmark og Norge. Det er en fast tradisjon, og blant høydepunktene, når Designas administrerende direktør Erik Høj løfter kårer årets butikk i henholdsvis Norge og Danmark.

 

Kristiansand-butikk vant

Blant 18 norske Designa-utsalg ble det butikken i Sørlandstunet i Kristiansand som vant tittelen og som dermed kan kalle seg for årets Designa-partner i Norge.

 

Glade innehavere
Det er paret Heidi Strand Hodne og Trine Lise Helleseng som driver butikken. Begge har mange års erfaring fra kjøkkenbransjen, men ble først i februar i år selvstendige da de fikk muligheten til å åpne en Designa-filial i Kristiansand.

 

  • Vi er utrolig stolte over å få denne annerkjennelsen etter relativ kort tid som en del av designa Vi har fra starten hatt en ambisjon om å skape et sterkt fundament for butikken og kjennskap til den lekre danske designen i Norge, forteller den ene av butikksjefene i Kristiansand, Trine Lise Helleseng.

 

  • Vi er meget takknemlige for den mottakelsen vi har fått i Kristiansand samt den store støtten vi har fått fra våre mange kunder som gir oss full tillit når det gjelder å levere nye kjøkken-, bad- og garderobelø Nå skal vi stå på enda mer for å øke kjennskap til den danske kjøkkendesignen her i Kristiansand, sier den glade medeieren Heidi Stand Hodne.

God vekst
Designa er en av de store danske aktørene innenfor kjøkken-, bad- og garderobeløsninger, og det er nå et stort fokus på markedet her i Norge, hvor de innen de seneste år har åpnet en rekke nye konseptbutikker. Flere sies å være på vei.

 

  • I Designa ønsker vi å inngå partnerskap med ambisiøse kjøkkenfolk som har lyst og evne til å drive selvstendig kjøkkenvirksomhet med en sterk dansk kjede som har røtter solid festet til den danske designtradisjonen, sier administrerende direktør Erik Høj, og skryter av de norske partnerne.

 

  • Heidi og Trine Lise har på kort tid levert helt enestående resultater fra butikken i Kristiansand. Det var derfor ikke en vanskelig beslutning å utrope butikken som årets norske partner, forklarer han.

 

Trygg handel
Prisen som årets partnerbutikk utdeles av den danske ledelsen én gang i året. I begrunnelsen for kåringen ligger blant annet en unik innsats for merkevaren og kundene i handelsområdet, samt stor lojalitet for konseptet.

 

  • For markedet og kundene betyr denne prisen at butikken har fått et ekstra kvalitetsstempel som bekrefter at butikken vår er trygg å handle i, med kompetente og profesjonelle funksjonæ Vi som jobber her forstår verdien av glade og tilfredse kunder i hver eneste fase som kunden må gjennom, hvilket gjør at kundene føler seg ivaretatt når de kommer til oss, mener Trine L. Helleseng, medeier i Designa Kristiansand.