fbpx
Annonse:
FORNØYDE: F.v: Jan Erik Groos Og Tom Albrigtsen Fra Fair Deal Gruppen Er Storfornøyde Med Den Nye Avtalen.
FORNØYDE: F.v: Jan Erik Groos og Tom Albrigtsen fra Fair Deal gruppen er storfornøyde med den nye avtalen.

Grimstadfirma vinner tribunekontrakt

Fair Deal gruppen trakk det lengste strået i kampen om å levere tribuner til håndball EM i 2020.

Mesterskapet skal avholdes i Trondheims nye storstue Trondheim Spektrum og arrangementet vil avholde mesterskap både for damer og herrer.

– Vi har jobbet med dette prosjektet i lang tid og vi er svært stolte over å ha fått dratt i land en slik prestisjeavtale, smiler sier Tom Albrigtsen, prosjektleder og Partner i Fair Deal Gruppen.

Mange løsninger
Grimstadmannen forteller om en tøff og interessant prosess med mange involverte tilbydere.

– Ekstra moro er det når vi som utfordrer vinner frem med vårt konsept blant langt større aktører, sier han.

Hele 8300 sitteplasser skal bygges i den nye storstuen.

– Trondheim Spektrum eller Nidarøhallen som bygget skal hete får en grunnflate på mer enn 4000m2 og blir den største av sitt slag i Europa. Vi har spesialkompetanse innenfor sete- og tribuneløsning til alle typer auditorier, idrettshaller, skoler, stadion, kulturhus og kinosaler. Vi leverer både faste løsninger og mer dynamiske løsninger både som kan komprimeres og utvides ved behov, men også slås sammen og rulles bort når man ikke har behov for tribunene», sier Thor Johnsen, teknisk prosjektleder i Fair Deal Tribuneservice.

Totalleveranse
I tillegg til dette leverer Sørlandsfirmaet løsninger for større anlegg og har utviklet et konsept og gjort flere leveranser av flyttbare teleskoptribuner som kan brukes på skoler og samfunnshus.

– Ved å bruke denne Ved å bruke denne typen løsninger, får brukerne en langt mer dynamisk og effektiv bruk av arealene man har tilgjengelig, forteller han videre.

Tribunene som skal leveres til mesterskapet er en kombinasjon av faste tribuner og smarte teleskoptribuner med motorstyring integrert i den helt nye hallen.
– Dette er en totalleveranse vi gleder oss til å ta fatt på og den største enkeltleveransen vi har gjort i Norge, men vår leverandør har lang erfaring fra leveranser til tilsvarende og større prosjekter som VM, EM Olympiske leker som har vært levert over hele verden, avslutter han.

TRIBUNER: Trondheims nye storstue vil arrangere Håndball EM i 2020 med tribuner fra firmaet stasjonert på Sørlandet. Illustrasjon: LINK arkitektur