fbpx
Annonse:
Foto: Guri Sæterlid
Foto: Guri Sæterlid

Nr 13. Karusell løp 29 aug Roligheden/ Bertesbukta – Subaruløpet

Fakta: Terrengkarusellen i Kristiansand

Terrengkarusellen i Kristiansand er ett av Norges største folkehelsetiltak og Bedriftsidretten på Agder sin absolutt største aktivitet.

Terrengkarusellen legger til rette for at du skal kunne oppleve de fineste turområdene i ditt nærmiljø. Terrengkarusellen i Kristiansand er både tur og trim. Her møtes venner og kjente til felles mosjon hver torsdag og alle skal føle seg hjemme uansett ambisjoner og forutsetninger.

Vi oppfordrer flest mulig til å sykle/ gå/ løpe eller ta bussen til TK. Premier blir trukket blant disse etter hvert løp. Dette gjøres på grunn av miljøhensyn og begrensede parkeringsmuligheter.

Visste du at?
• Agder Bedriftsidrettskrets også har en Terrengkarusell i Arendal og Kvinesdal
• At Terrengkarusellen Kristiansand har et tilbud til alle aldersgrupper
• Det legges ned ca 12 000 timer frivillig arbeid for å arrangere Terrengkarusellen Kristiansand årlig
• Løypa er åpen mellom kl. 13-18 på løpsdagen. Fellesstart (for de som vil konkurrere) kl. 17.15
• Hvis du synes dagens løype er for kort kan du delta på Milslukeren
• Hvis du ønsker et litt rolig tempo gjennom løypa kan det være en fordel å gjennomføre før kl. 16
• Start/mål området fungerer utmerket som et mingleområdet og en arena for å treffe nye og gamle venner.
• Du velger også selv om du vil registrere tiden du bruker eller om du vil registreres som «fullført»

Er det noe som helst du lurer på i start/mål området er det bare å spørre en av de fantastiske frivillige så hjelper de deg gjerne.
For påmelding og mer informasjon sjekke https://agder.bedriftsidretten.no

Subaruløpet på Roligheden arrangeres for 3. gang i år. Den fantastiske løypa er lagt av Terrengutvalgets Åge Holgersen. De fleste som er nye i løypa blir overrasket over at man har klart å finne så mange skogsstier i dette bynære området, som av folk flest enten forbindes med camping, eller militæranlegg. Oddemarka Auto har gitt navn til løpet og Kristiansand Kommunes Bedriftsidrettslag bidrar praktisk som medarrangører. Bli med du også, og bli mer kjent i dette flotte området.

Løypa
Løypa er identisk med fjorårets, med start og mål ved bunnen av Roligheden. Med turistsesongen på hell er dette stedet helt ideelt for arrangementet blant annet pga. stor parkeringsplass i båthavna i Bertesbukta. Vi håper på god gammel karusellstemning, med yrende folkeliv allerede fra tidlig ettermiddag.

Dagens løype er 3.5 kilometer, alternativt 7.1 kilometer for milslukere.

Dagens tips
Terrengkarusellen og Bedriftsidretten er veldig takknemlig for sine sponsorer. De bidrar til at vi kan levere bedre aktivitetstilbud til en lavere pris. I dag er det Subaru og Oddemarka Auto vi heier litt ekstra på, neste uke er det Repstad Eiendom. Er DIN bedrift interessert i å bidra?

Ta kontakt på
vest-agder@bedriftsidrett.no