fbpx
Annonse:
LANSERINGSKONSERT: Silje Torsøe Markerer Sine Musikkutgivelser Ved å Holde Konsert. Foto: Presse.
LANSERINGSKONSERT: Silje Torsøe markerer sine musikkutgivelser ved å holde konsert. Foto: presse.

Starter lanseringsturné i Farsund

FARSUND: Jazzartisten Silje Torsøe fra Lyngdal markerer single-slipp med konsert på Libris – den første av en rekke konserter fremover.

De siste to årene har Silje Torsøe jobbet med eget materiale i samarbeid med den svenske bassisten/produsenten Anders Mossberg. Melodier og tekster er skrevet av Silje, og arrangement og produksjon er gjort av Anders. Sjangeren er litt lavmælt groovy jazz/pop med innslag av slow funk. Sammen med gitaristen Simon Paus Sangolt skal hun holde akustisk konsert i kulturbokhandelen.

I sommer spilte Silje på Kongsberg Jazzfestival. I høst ga hun ut singlene Walk Away og Closer, til gode kritikker. Nærmere jul kommer langspilleren. For å markere dette, gjør hun nå en rekke konserter fremover.

Lørdag 12. oktober blir det konsert hos Libris i Farsund klokka 17:00.

Forhåndssalg av billetter hos Åshild i bokhandelen. (170,-) eller på www.hoopla.no