fbpx
Annonse:
PATENT: F.v: Per Og Tom Tellefsen Har Nå Søkt Om Patent For Produktet Gunalight I Hele 53 Land. Foto: Privat
PATENT: F.v: Per og Tom Tellefsen har nå søkt om patent for produktet Gunalight i hele 53 land. Foto: Privat

Har søkt om patent i 53 land

Etter to års ventetid var det norske patentet på plass i april. Nå satser Per og Tom Tellefsen utover landegrensene.

Med oppfinnelsen Gunalight jobber kristiansandsbrødrene nå på spreng for å gjøre produktet verdenskjent. Ut ifra kontorene i Sørlandsparken tar de i mot både kunder og andre nysgjerrige for å snakke om produktet de håper på vil revolusjonere den alternative behandlingsbransjen.
– Den første reaksjonen til mange er at Gunalight ligner på en liten lommelykt. Det er kanskje ikke helt feil, men lommelykten ble allerede oppfunnet for veldig mange år siden, så den hadde vi ikke fått tatt ny patent på i år, spøker Tom Tellefsen.

Tolv år
Brødrene legger derimot til at selve Gunalight ikke er en spøk, men et produkt som via pulserende lys skal skape energiflyt i kroppen. Tom forteller at det i disse dager er satt i gang pilotstudie i England hvor det blir testet om Gunalight kan ha en positiv effekt på blant annet ME.
– Vi har funnet frekvenser og bølgelengder på NTNU som verden ikke har sett før. Da kan vi få resultater som verden heller ikke har sett før. Oppfinnelsen bygger kort forklart videre på læren om akupunktur og er sammensatt og nyutviklet tilpasset moderne teknologi, forklarer han videre.
Det var den lokale forskeren, Jan Fredrik Solberg, som en dag i 2016 banket på døren til brødrene og spurte om hjelp til å profilere oppfinnelsen han hadde brukt tolv år på å utvikle.
– Som mange andre var vi først skeptiske, men jeg sa at dersom han kunne hjelpe meg med en «frozen shoulder» som ga meg mange utfordringer, skulle vi vurdere det. Jeg kjente absolutt ingenting under behandlingen og skulderen var like vond etterpå. Jan Fredrik sa at jeg måtte gi det litt tid slik at prosessene i kroppen fikk tid til å jobbe. Dagen etter våknet jeg og var helt kurrert, og vi ble enige om å inngå et samarbeid, forteller Tom som i utgangspunktet har en bakgrunn fra markedsføring og økonomi.

Brukes jevnlig
De første produktene ble produsert i Kristiansand og brødrene testet dem ut på familie og venner før Gunalight ble lagt ut for salg til kunder over hele verden. Etter en stund ble produktet lansert og Tom forteller at tilbakemeldingene så langt har vært veldig gode.
– Kundene våre er alle typer mennesker fra den vanlige mannen i gaten til leger og forskere. Det som er viktig er at man ikke forventer mirakler over natten, og noen kommer inn med en urealistisk forventning om at produktet skal løse alle problemer etter en behandling hjemme i stua. På samme måte som ordinær skolemedisin, er ikke dette magi, og man er nødt til å bruke produktet jevnlig og over tid for å se en forbedring, slår Per, som opprinnelig er sykepleier, fast.
– Vi trenger alle både lys og energi for å overleve. Albert Einstein sa en gang at «absolutt alt, inkludert kroppen din, er komponert av energi». Vi har funnet en lysfrekvens som påvirker kroppen til å fikse seg selv ved hjelp av energiflyt. Østens folk har slått seg til ro med at den moderne vitenskapen ikke kan forklare og bevise alt. Man trenger ikke nødvendigvis to streker under svaret for å finne sannheten. Resultat er viktigere og her handler det om det aller viktigste vi har, nemlig helse, legger Tom til.

Begge brødrene er klare på at Gunalight på ingen som helst måte hverken kan eller skal erstatte moderne medisin.

– Vi ber ingen om å kaste medisinene sine. Er man syk eller har skadet seg, drar man til legen. Lys kan ikke fikse brukne bein eller alvorlig sykdom. Vi er på ingen måte motstandere av skolemedisin, men vi tror det er plass til flere aktører. Den siste oppfinnelsen i verden er enda ikke funnet opp, og vi tror og håper at Gunalight er et produkt som etter hvert vil kunne hjelpe veldig mange mennesker, avslutter han.