IMG 1377 Copy

Ny eier på Industrisøm på Stoa

Geir Tore Carlsen sammen med sin kone Kathrine Carlsen har overtatt Industrisøm på Stoa.

Han er selv daglig leder og eier av bedriften. Litt av en oppgave å gå fra en solid jobb i National Oilwell til å overta familiebedriften.
– Jeg valgte selv å si opp for å ta utfordringen i å videreutvikle det min mor og min bestefar har bygget opp. Møbeltapetserer bransjen er et verneverdig fag ifølge opplæringskontoret. Det er mange mennesker som liker å ta vare på gamle kvalitetsmøbler, så jeg har stor tro på at dette skal gå bra, sier Geir.

Møbeltapetsering, båt puter og kalesjer
Møbeltapetsering henger tatt sammen med sying av båt puter og kalesjer. Dette er en god kombinasjon, som per i dag gir 6,2 årsverk. I tillegg lager de seil og solskjerming etter tilpassede mål.
– Nylig hadde vi et spesialoppdrag for Sørlandet sykehus, der vi trakk om en behandlingsstol, så en av mine viktigste oppgaver er å se nye muligheter i markedet, sier Geir.

Vedlikehold
Vi tar imot båtkalesjer, presenninger og telt til rens. Her har vi et godt samarbeid med Resolve på Akland. Ved å bruke oss har en mulighet til å få reparert kalesjen i samme slengen. Duken er ofte bra, men kan trenge å få sydd over sømmene. Det er greit å ha alt i orden når en ny sommer kommer, avslutter Geir.

Designer Quilt
Industrisøm på Stoa har et meget godt utvalg i Designer Quilt tekstiler.
– Vi har i mange år vært prioritert leverandør av disse flotte, fargerike tekstilene.
– Det betyr at folk som ringer til leverandøren henvises til oss i vårt distrikt. Vi har kort leveringstid på bestillings varer og vårt utvalg vil bli enda større utover høsten. Dette er et av våre satsingsområder, sier Geir.

Lær, skinn og knivmakerutstyr
Industrisøm har i alle år solgt lær, skinn og knivmakerutstyr. – Vi setter vår ære i være en lokal leverandør, av den grunn har vi økt utvalget og senket prisene på mange varer. Kundene merker det og dette har gitt oss omsetnings økning. Skinn er inn i dag og hos oss kan en få kjøpt ferdigsydde puter i skinn av god kvalitet.

Kampanjer
Mange har en Hødnebø sofa stående som merker slitasje, i september og oktober gir Industrisøm rabatter på arbeidet, stoff kommer i tillegg. Mange setter pris på møbler med historie. De er gode å sitte i , har en historie. Da er funksjon, og det å ta vare på viktigere enn pris for mange. i tillegg har de tilbud på kalesjer og båtputer. Vel verd å ta en tur til Industrisøm i løpet av september og oktober.