STORT UTVALG: Nettbutikkens Lager Bugner Over Av Maleprodukter
STORT UTVALG: Nettbutikkens lager bugner over av maleprodukter

Spar tid og penger:

Få malingen levert hjem på døra

I dagens samfunn er det å eie sin egen bolig og ta vare på sin bolig den største sparebøssa til en hver familie.

– Det er veldig mange mennesker som er opptatt av at det å male huset, som er den største verdien de har, og da vil de også bruke gode trygge produkter, forteller Henrik Ryen Hansen i Kristiansandsfirmaet Sørlandets Byggdistribusjon, firmaet bak nettsiden malingretthjem.no.

GOD KUNNSKAP: Henrik Ryen Hansen er blant de ansatte som svarer kundene på spørsmål om maling.

God kunnskap
Det å male er teknisk, noe som gjør det vanskelig å komme til en butikk eller en betjening som ikke er oppdatert. Ofte kan det være skolehjelper eller ekstrahjelper som da ikke har den nødvendige kunnskapen du som kunde trenger. Da er det å få tak i all informasjon du trenger, all hjelp og veiledning, all inspirasjon, kjøpe produktet, få det blandet, få det levert hjem på døra og heller bruke tid, krefter og ressurser på å gjøre en god jobb som mulig for å ta vare på den største verdien man har, et bedre alternativ.

– Vi sitter og arbeider med maling hele dagen og er gode på kunnskap, mener Henrik.

Malebutikken forteller at mange ønsker å utføre malejobben selv og at nettsiden derfor har lagt ut mange gode tips og råd med brukerhjelp og video med informativ informasjon og hjelp for å bistå kundene som ønsker å ta malejobben selv.

– Hvis man ikke er veldig farge- og interiøropptatt kan man gå inn på nettbutikkens inspirasjonsside og finne forskjellige kombinasjoner som man så kan velger farger ut i fra. Innenfor de kombinasjonene vi har satt opp kan man ta ut og inn farger, forteller Henrik.

Tidsbesparende
På bedriftens nettsider er all leverandørinformasjon tilgjengelig, noe som gjør det enkelt å lese seg opp på de forskjellige produktene. I tillegg er det en chat-løsning som er åpen 24 timer i døgnet hvor kundene kan få mye informasjon på et øyeblikk.

– Chat-løsningen er utrolig praktisk. Du kan gjøre det når du har tid istedenfor å stå og høre på noen som kanskje ikke har peiling på maling i en kjedebutikk, sier Henrik.

Den store fordelen med å benytte seg av nettbutikken er at forbrukeren med stor trygghet kan legge inn en ordre på dagen og få det levert hjem på døra neste dag.

NETTBUTIKK: Malingretthjem.no tilbyr prismatch, leverings- og fargegaranti.

– Usikkerheten rundt at det er vanskelig å frakte maling er tatt hånd om på en sikker og trygg måte, forsikrer Henrik og legger til at en av de viktigste fordelene er at det er tidsbesparende å handle på nett.

– Fremfor å bruke oppstartstimene på å stå i kø i en eller annen butikk, hvor en må vente på betjeningen fram og tilbake, kan man heller bruke de timene på jobben, være tidligere ferdig med malejobben, samtidig som det er til en lavere pris. Da kan du heller bruke den ekstra tiden på barn, familie og det som er gøy her i livet, og ikke på maling, smiler Henrik.

Mange leverandører
Malingretthjem.no har et stort utvalg og flere leverandører deriblant Jotun, Jordan, Butinox, Tyrilin, Trestjerner, Quick Bengalack, Casco, Hey’di, Sigural, Liberon, Owatrol og Tessa, noe som gir kunden stor variasjon og inspirasjon.

– Vi tar ikke bare inspirasjon fra en leverandør, men vi viser hele spekteret. Malingen leveres gratis hjem på døra så kostnadseffektivt som det er mulig, sier Henrik.

Malingretthjem.no tilbyr en komplett handel med maling, malerutstyr, dekkeplast og teip, for å nevne noe.

– Det eneste vi ikke kan selge deg er arbeidslyst. Det må du ha med selv, ler Henrik.

Nettbutikken matcher alle butikkpriser og kampanjer til en hver tid. I tillegg har kundene leverings- og fargegaranti.

– Vi garanterer at du får den fargen du har bestilt. Hvis ikke få man en ny boks, forklarer Henrik.

Fornøyde kunder
Tilbakemeldingene fra kundene er gode.

– Man tror kanskje man får best hjelp når man står i butikken, men service som denne skal du lete lenge etter. Jeg har blitt fulgt opp gjennom hele prosessen, fått tips og veiledning. Etter at jeg bestilte var det allerede SMS dagen etter med avtale om leveringstidspunkt, forteller Jeanette Åstveit Rauboti som bestilte maling en sen ettermiddag.

Halvannen dag etter at Jeanette bestilte maling hadde hun alt hun trengte for å starte malerprosjektet.

– Det er heller ikke noe å si på prisen. I tillegg er det hyggelig personell med rask responstid. Aldri mer skal jeg handle fra butikk, sier hun avslutningsvis.