fbpx
Annonse:
Pressefoto.
Pressefoto.

Proglegender gjør «intimkonsert» i Kildens storstue

Amerikanske Dream Teater skal utfordre betongkonstruksjonen i konsertsalen i Kilden Teater og Konserthus i februar.

23. Februar tar amerikanerne med seg arven fra Deep Purple, Yes og andre 70–talls ikoner og 80–tallets Iron Maiden og Metallica til Kristiansand. Konserten er en del av 25–årsjubileet for bandets milepælalbum «Images & Words».

– Vi mente vi toppet mye for metall–fansen med Green Carnation forleden, men dette tar vel kaka, sier daglig leder for Kilden Kulturdrift Daniel Stamnes i en pressemelding.

– Publikum kan forvente seg et spektakulært og enestående livesett fra det ikoniske progressive rockebandet, hvor de blant annet vil fremføre i sin helhet sitt muligens beste album noensinne – «Images & Words», samt mange andre låtfavoritter, sier en spent kulturdriftsleder.
Bandet har i løpet av sin 25 år lange karriere solgt 12 millioner plater. Låtskriver og gitarist John Petrucci har flere ganger blitt kåret til verdens beste i «shredding» – superhurtigspilling.
– Det er flott for oss at når et så stort band vil spille på store scener som Oslo Spectrum og Olavshallen i Trondheim, så velger de også en «intimkonsert» i Kristiansand i en sal som «bare» tar vel tusen mennesker, sier Stamnes.