fbpx
skip to Main Content
GJENNOMBRUDD: Markus Olimstad fra Åmli satser på flere gode resultater i 2017–sesongen. Foto: Process Films / Snowboardforbundet

Karrierebeste for Markus Olimstad

Under fjorårets siste verdenscuprenn i snowboard fikk 22–åringen fra Åmli en sterk 5. plass – hans beste resultat så langt i karrieren.

– Det var veldig moro å kjøre og alt klaffa ganske bra. Det hadde vært digg å stå på pallen, men jeg er veldig fornøyd med 5. plassen, sier Olimstad.

– Koste meg
Etter å ha vunnet kvalifiseringen i Copper Mountain var det satt høye forventninger til 22–åringen fra Åmli. Allerede i første run landet han en cab 1440 og leder konkurransen, der de to beste av tre runs var gjeldende. I andre og tredje run gikk han for en backside 1260, men fikk dessverre ikke like godt betalt, og endte derfor på en 5. plass.

– Jeg var litt nervøs før andrerunnet, men hadde med meg Mons Røisland på start som hypet meg opp, så jeg koste meg egentlig, sier Olimstad.

Et Gjennombrudd
I sitt første år på langslaget er 5. plassen Olimstads beste så langt i karrieren. Nå satser han på flere gode resultater denne sesongen.

– Dette var definitivt mitt gjennombrudd. Det er også digg å vite at jeg får så bra betalt for trikset jeg gjorde i førsterunnet. Nå må jeg bare lære meg et par triks til som er like bra, og så er jeg helt der oppe, sier Olimstad.

Back To Top