fbpx
Annonse:
NYTT DJ–KONSEPT: Jarle Espeland, Kjetil Nordhus Og Wouter Tesser Gleder Seg Til å ønske Velkommen Til DJ–Jam På Teateret. Foto: Nina Dorthea Terjesen
NYTT DJ–KONSEPT: Jarle Espeland, Kjetil Nordhus og Wouter Tesser gleder seg til å ønske velkommen til DJ–Jam på Teateret. Foto: Nina Dorthea Terjesen

Lanserer nytt DJ-konsept på Teateret

Inviterer lokale DJ-er til DJ-Jam på byens nye kulturscene, Teateret.

Fakta: Disse opptrer på DJ–Jam:

Thomhawk er en DJ kjent fra Sør–Norges mange klubbscener. Hans favoritt musikkstiler inkluderer house og fengende dance-rytmer.

Tamoa har vært aktiv som DJ og produsent siden 2001, og har i løpet av årene fått mange «hotte» låter på samvittigheten.

DJarle er en av grunnleggerne av PB–Party. Han er også kjent for sitt ukentlige radioprogram på Maltiske DM Radio, samt sine to månedlige trance shows.

DJ WouZ spiller for det meste house, future house og progressive musikk.

– Jeg var på Teateret i forbindelse med et arrangement på jobb. Da jeg kom inn dørene fikk jeg ståpels på armene av lokalet og idéen om å arrangere en DJ–Jam meldte seg øyeblikkelig, forteller Jarle Espeland, også kjent under DJ-navnet DJarle.

Et bredt spekter
Etter å ha tatt kontakt med daglig leder på Teateret, Kjetil Nordhus, begynte ballen å rulle og lørdag 21. januar arrangeres Kristiansands første DJ-Jam.

– Tanken er å gi lokalt talent en scene der de kan vise frem det de kan, sier nederlandske Wouter Tesser, også kjent under DJ-navnet DJ WouZ.

– Det finnes også mange gode DJ-er som ikke slipper til på de store utestedene. Derfor ønsker vi å samle de her, supplerer Jarle.

Konseptet er såre enkelt: Hver DJ får spille sitt eget sett i x antall minutter, gjerne opp mot en times tid.

– Vi ønsker et bredt spekter. Det kan være alt fra hiphop til chillout, deep house, house, progressive eller moombahton (red. anm. en fusjon av house- og reggae-musikk), sier Wouter som selv spiller progressive house og elektro.

Plass til flere
I skrivende stund har fire lokale DJ-er meldt seg på, men det er plass til flere, forsikrer de to arrangørene.

– De som er interessert kan melde seg på ved å sende navn, musikkstil og en liten «demo» på mail til dj.jam.krs@gmail.com. I tillegg må de ta med headset og musikk selv, sier Jarle.

Daglig leder ved Teateret, Kjetil Nordhus, er spent på arrangementet.

– Planen er å ha ulike DJ-konsepter i helgene fremover. Hvis dette arrangementet går bra ser jeg ikke bort ifra at vi fortsetter samarbeidet, sier han og legger til at det blir gøy å se DJ’er han kanskje ikke har sett før

– Kanskje jeg finner noe nye DJ’er som jeg kan benytte ved andre arrangementer også, smiler Kjetil.

– Den nye møteplassen
Nordhus, som selv er musiker i progrock-bandet Green Carnation, tok over driften av Teateret fra august i fjor og har mange planer for det som tidligere het Kristiansand Teater.

– Vi ønsker at Teateret skal bli den nye møteplassen i byen. Når vi er ferdig med oppussingen ønsker vi at det skal være åpent fra før lunsj og utover kvelden. Det skal være en plass hvor en kan ha møtevirksomhet, ta en øl, oppleve noe nytt og avslutte kvelden med dansing, sier han.

– Teateret stenger på tampen av vinteren, mot påske, og gjenåpner etter sommeren. Det er stor fleksibilitet i huset med mange forskjellige scener i forskjellige størrelser, så mulighetene er mange. Vi ønsker høy aktivitet, sier Kjetil og legger til at det er ønskelig å blande nicher som ellers ikke passer inn i byen.