fbpx
skip to Main Content
FJORÅRETS VINNERE: Øvrebø Ski kunne slippe jubelen løs etter å ha vunnet fjorårets drømmefinale og 200 000 kroner. Pressefoto.

Støtter barn og unge på Sørlandet med én million

Også i år skal LOS Fondet støtte barn og unge på Sørlandet med én million kroner. Nå kan du sende inn din søknad. Første søknadsfrist er 1. mars.

– Vi forventer å få mange hundre søknader. Gjennom LOS Fondet bidrar vi med energi til lokalsamfunnet, og er med på å realisere små og store drømmer på Sørlandet, sier administrerende direktør i LOS AS, Anders Gaudestad.

Strømleverandøren har gitt støtte til mer enn 900 lag, foreninger og enkeltpersoner i alle kommunene på Sørlandet etter at LOS Fondet ble etablert i 2004.

– Spennvidden imponerer. Barn og unge på Sørlandet er engasjert, og det legges også ned et stort frivillig arbeid blant voksne. Det liker vi, sier Gaudestad.

Flere utdelinger
I 2017 er det tre ordinære utdelinger fra LOS Fondet, i tillegg til Drømmefinalen. Det betyr at LOS Fondet støtter tilsammen 22 vinnere som får fra 10.000 til 200.000 kroner. Vinnere kåres i begynnelsen av mars, mai, september og desember.

– I Drømmefinalen er det som tidligere større beløp det konkurreres om, og her plukker en jury ut fire finalekandidater. Rekkefølgen på vinnerne avgjøre ved avstemming på våre websider, og toppremien er hele 200.000 kroner, forteller Gaudestad. 

Enkelt å søke
Det er enkelt å søke støtte fra LOS Fondet. Bruk søknadsskjemaet på websidene til LOS. Skriv kort om hva du holder på med og hva du søker penger til. Søk om støtte til et konkret prosjekt, eller en drøm du har, ikke til ordinær drift.

– Og vis initiativ, kreativitet og engasjement. Det liker juryen, sier Gaudestad.

Pengene fra LOS Fondet skal primært gå til barn og unge under 18. Første søknadsfrist er 1. mars.

Back To Top