fbpx
Annonse:
NY MUSIKK I VENTE: Tvillingsøstrene Maren Og Charlotte Wallevik Hansen Fra Kristiansand Utgjør Oakland Rain. Foto: Arild Danielsen
NY MUSIKK I VENTE: Tvillingsøstrene Maren og Charlotte Wallevik Hansen fra Kristiansand utgjør Oakland Rain. Foto: Arild Danielsen

Vil belyse samfunnspress med ny sang

To tvillingsøstre med mengder av musikalitet, samfunnsengasjement, og skarre-r utgjør den nå singelslipp-klare duoen Oakland Rain.

Tjueåringene fra Kristiansand slipper sin første singel, «Northern Lights», fra sitt kommende debutalbum.

– «Northern Lights» handler om ikke å finne tilhørighet i samfunnet i dag. Vi opplever at det er et ekstremt fokus på utseende, og at sosiale medier på mange måter skal definere oss som mennesker, forteller tvillingsøstrene og fortsetter:

– Sangen handler om å føle at for å passe inn, så må man endre på hvem man er og hva man står for. Vi ønsker å belyse dette temaet fordi vi tror det er flere som kjenner på dette. Målet med musikkvideoen er å tydeliggjøre denne «letingen» etter tilhørighet.

Det siste året har kristiansandsjentene turnert i Europa og USA, samt store norske festivaler som Palmesus, Skral og Trondheim Calling. I begynnelsen av februar måned reiser tvillingsøstrene over Atlanteren for å gjøre konserter i Nashville.