fbpx
Annonse:
VITENSKAP TIL FOLKET: I «Elektrisk» Utsetter Andreas Wahl, Ikledd En Lynavledende Metalldrakt, Seg For En Million Volt. Pressefoto.
VITENSKAP TIL FOLKET: I «Elektrisk» utsetter Andreas Wahl, ikledd en lynavledende metalldrakt, seg for en million volt. Pressefoto.

«Elektrisk» forestilling

I løpet av fjoråret samlet NRK–fysiker Andreas Wahl tusenvis av folk til fulle kulturhus fra Arendal i sør, til Alta i Nord. I mars kommer han til Kristiansand og Mandal.

I forestillingen «Elektrisk» tar fysikeren publikum med på en reise fylt av spektakulære, vitenskapelige demonstrasjoner og opplevelser som får hårene til å reise seg, bokstavelig talt. Forestillingen omtales som en videreformidling av en gammel tradisjon hvor vitenskapelige nyvinninger turnerte teatre for å vise frem okkulte fenomen. Wahl er kjent fra forskjellige tv–programmer, deriblant BarneTv, «Folkeopplysningen», «Lyngbø og Hærlands Big Bang», samt «Med livet som innsats». Han har også bidratt til videoserien «Reale Triks» på Dagbladets nettsider, samt spalten «Gatefysikk» på «Schrödingers katt».