fbpx
Annonse:
Foto: Stine Prøitz Jørgensen
Foto: Stine Prøitz Jørgensen

Restaurantsuksess med nytt matarrangement

Restaurantkonseptet Hovden Ølstreif ble arrangert for første gang i slutten av januar, og det til stor suksess.

Seks av Hovdens spisesteder gikk sammen for å fremme mattilbudet på Hovden og for å vise frem egne steder.

– Vårt inntrykk er at mange har prøvd et eller to steder, og kanskje ikke er klar over resten, forteller arrangør Lasse Eidskrem og fortsetter:

– På vært spisested fikk hver gruppe servert en matbit og noe godt å drikke. Det viste seg å være en suksessoppskrift.

Totalt deltok 87 deltagere på Ølstreifet 27. januar. Spisestedene som deltok var Stomp&vatn, Hovdehytta, Hovden Alpin Lodge, Offpiste, Furumo og Hovden Resort.

– Vi kommer definitivt til å arrangere dette igjen. Deltagerne var strålende fornøyd, spisestedene var fornøyd og da er selvfølgelig vi fornøyd, sier arrangøren.

I følge arrangøren har arrangementet gitt god markedsføring for hvert spisested som var med og fremmet mattilbudet på Hovden som helhet.

– Arbeid med neste års Ølstreif er allerede i gang og vi jobber med å forbedre konseptet, slik at enda flere kan delta, lover arrangøren.