fbpx
Annonse:
UNGE FERRARI: Stig J. Haugen Er I Følge Festivalsjef Mads Aronsen En Av De Mest Spennende Artistene I Norge. Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles
UNGE FERRARI: Stig J. Haugen er i følge festivalsjef Mads Aronsen en av de mest spennende artistene i Norge. Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles

Canal Street satser på ungdommen

Fjorårets Pollenkonsert under Canal Street ble en stor suksess. I år satser festivalen ytterligere på ungdom til stor begeistring for de unge.

Foreløpig har festivalsjef Mats Aronsen sluppet nyheten om at Gabrielle og Paperboys skal opptre. Nå slipper han artistene «Unge Ferrari» og Nina Ugland, også kjent som NINV, noe han tror vil skape begeistring blant målgruppen.
– Vi planlegger en enda større satsing mot et ungt publikum og kan love en folkefest uten like. Samtidig skal de voksne også få mer relevant program, så vi videreutvikler konserten på en spennende måte og gleder oss noe voldsomt, sier arrangøren i en pressemelding.

Norges kuleste navn
I følge Antonsen er Unge Ferrari et av de mest omtalte og spennende unge artistene i Norge.
Debutalbumet fra Unge Ferrari; «Til Mine Venner» kom ut i 2015, og høstet lovord for å være ukomplisert, men «catchy», imponerende, ektefølt og sterkt.
– Han er virkelig en av de mest spennende artistene vi har sett her til lands de siste årene, mener festivalsjefen.
Bak det temmelig spesielle navnet, kalt «Norges kuleste artistnavn», skjuler den unge rapperen Stig J. Haugen fra Hamar seg
– Singlene «Hvis Du Vil», «Vanilje» og «Lianer» har herjet på P3 og andre kommersielle radiokanaler i hele år, og han er også gjesteartist på Arif sin kritikerroste debutplate «HighEnd / Asfalt», melder Aronsen.

VANT UNDERSTREET: Nina Ugland, også kjent som NINV, vant fjorårets talentscene. Foto: Nina Dorthea Terjesen

Flagrende pop
Nina Ugland, også kjent som NINV, vant Canal Streets talentscene i 2015 og får dermed æren av å åpne Pollenkonserten.
– Hun er en svært talentfull ung artist fra Kristiansand, og hun fortsetter bare å imponere. Hun står allerede fram som en helstøpt artist, og med et band som gjør langt mer ut av seg enn å bare backe en strålende vokalist, sier Aronsen.
Ifølge festivalsjefen blir det drivende, flagrende og vakker pop som passer godt inn i Pollenkonseptet.
– Hun har en stemme med plenty av særpreg og stort register. Hun har en myk og varm klang, samtidig som hun har full kontroll med sterk utstråling, og med en dramatisk framførelse. Dette er en fin blanding av pop, elektronika og indie. Hun skriver også alle tekstene selv, sier festivalsjefen.