fbpx
Annonse:
EKSTRAFORESTILLING I KRISTIANSAND: Donald Trump, Her I Løgnaslagets Rune Andersens Skikkelse, Gjester Kristiansand 28. April. Foto: Dag Magne Søyland
EKSTRAFORESTILLING I KRISTIANSAND: Donald Trump, her i Løgnaslagets Rune Andersens skikkelse, gjester Kristiansand 28. April. Foto: Dag Magne Søyland

– Løgnaslaget er på sitt aller beste

Etter stappfulle hus i Kristiansand og i Arendal, frir herrene i Løgnaslaget til Sørlandet med ekstraforestilling i Kristiansand.

– Vi ble veldig glade da Kilden fant en åpning for oss. Å avslutte Løgnasevangeliet i hjembyen min, er det nærmeste jeg som Start-fan har vært en cupfinale, ler Rune Andersen.

– Litt av en finale
Trioen, som består av Dag Schreiner, Per Inge Torkelsen og Rune Andersen, gleder seg til å innta scenen i Kristiansands storstue nok en gang, 28. april.

– Dette er det største vi har opplevd publikumsmessig noen gang, og det er utrolig smigrende med alle de gode tilbakemeldingene, sier Andersen før han fortsetter:
– Og det å ha tusen mennesker i salen i storslåtte Kilden, det har vi sabla lyst til å oppleve en gang til. Det hadde vært litt av en finale for forestillingen vår.

Aktuelle temaer
Løgnasevangeliet byr på paneldebatt om kommunesammenslåing og flere kjente fjes stikker innom, deriblant idrettspresident Tom Tvedt og Donald Trump.
Løgnaslaget er på sitt aller beste, både ifølge publikum og kritikerne. Med 25.000 solgte billetter til Løgnasevangeliet betyr at vi gjør noe riktig og det er utrolig gøy, sier Andersen.

Det blir også et gjensyn med Andersen, Schreiner og Torkelsens mange typegallerier.

– Rune Andersen byr rikelig på sin spesialitet både verbalt og i sang. Dag Schreiner har selvfølgelig med seg Bøgvall Kai, mens Per Inge Torkelsen byr på sinnrike resonnementer og sprø quiz, forteller produsenten.