fbpx
skip to Main Content
HEDRET: Christoffer Holskog og Cato Wiig kunne overrekke en plakett til Camilla Rasch som leder Posebyen Frivilligsentral. Foto: Ivar Eidsaa

Ble rørt til tårer under jubileet

– Jeg er så stolt over det dere har fått til, og at dere har realisert drømmen som lå bak da Posebyen Frivilligsentral ble etablert.

Det var en rørt og svært takknemlig Leif Johannessen som onsdag kunne hilse de mange som var møtt frem for å markere at det nå er fire år siden Posebyen Frivilligsentral så dagens lys.

Åpnet i 2013
Frivilligsentralen ble åpnet 1. mars 2013 som den første og eneste Blå Kors-eide frivilligsentralen i landet. Siden den gang har utviklingen vært stor, hvor sentralen har rundt en 20 ulike aktiviteter, hvor så mange som 400 frivillige, eller tidgivere som det heter, er med.

– Den gangen da strategigruppen holdt på, hadde vi en drøm om at tilbudet som ble gitt gjennom Posebyen Frivilligsentral kunne føre til at mennesker fikk nye muligheter. Den drømmen har dere oppfylt, og jeg er så glad og så stolt på deres vegne over hva dere har fått til, sa Johannesen.

Verdifull innsats
Da Posebyen Frivilligsentral ble etablert ble søknaden om driftsstøtte avslutt to ganger. Tredje gang ble det klaff.

– Det vitner om utholdenhet og vilje til ikke å gi opp, sa Arvid Solheim, leder i Blå Kors, og fortsatte:

– Jeg er så stolt på deres vegne, over at gutter og jenter får livet på plass, når vi vet at et liv er mer verd enn hele verden. Det er også fint å se at dere hjelper andre, den innsatsen kan ikke verdsettes i kroner og øre. Tusen takk til Kai, Trond, Marit og Leif som la premissene, og alle dere som dro Posebyen Frivilligsentral i gang.

Back To Top