fbpx
skip to Main Content
Pressefoto.

Ny daglig leder på Alleen Auto

Sven Kvia AS og Alleen Auto AS har inngått en avtale om å satse sammen på merkene Opel og Hyundai i Lister- og deler av Mandalsregionen.

– Vi ønsker å styrke Opel og Hyundai i området, og det gjør vi best ved å samle ressursene i ett selskap. Sven Kvia AS har inngått avtale om å erverve i underkant av 50 prosent av aksjene i Alleen Auto AS som samtidig overtar virksomheten i Flekkefjord, skriver firmaet i en pressemelding.

Firmaet blir hetende Alleen Auto AS. Som følge av samarbeidsavtalen vil salgsavdelingen til Sven Kvia i Flekkefjord legges ned. Verksteddriften vil fortsette, men da som et merkeverksted for Opel og Hyundai og under navnet Alleen Auto.

Hans Magne Seland, tidligere daglig leder og eier av Alleen Auto AS, har gått inn i en ny stilling for å styrke salgs- og markedsinnsatsen i firmaet. Tidligere daglig leder og salgssjef Helge Nesheim i Flekkefjord blir ny daglig leder i Alleen Auto AS.

Back To Top