fbpx
skip to Main Content
RÅSTERK SEIER: Sørlendingenes Photo Va Bene og Marius Høitomt vant under V75-løpet i Bergen. Foto: Hesteguiden.com

Marius tuktet gamlesjefen og vant V75

Marius Høitomt fra Tveit viste ingen respekt for sin tidligere arbeidsgiver Frode Hamre og storfavoritten Donatomite under V75-løpet i Bergen.

Sørlendingens Photo Va Bene var strålende til seier. Marius Høitomt er inne i sitt siste halvår av travtrenerutdanningen ved Norsk Hestesenter. At Tveit-gutten har en lovende fremtid foran seg som trener er utviklingen av millionæren Photo Va Bene et lysende eksempel på. Hesten som 25-åringen eier sammen med Vidar Andersen fra Høvåg har nemlig imponerende 24 seiere på 85 starter så langt i karrieren.

Råsterk seier
Under V75-løpet i Bergen fikk den ni år gamle vallaken et tøft løpsopplegg utvendig for storfavoritten Donatomite, men Høitomts øyensten lot seg ikke affisere av det. Midt i den siste svingen koblet han et råsterkt grep på Høitomts tidligere arbeidsgiver Frode Hamres hest, og forsvant i fra til smått overlegen seier.
– For en innsats! utbasunerte traveksperten Stian Hallenstvedt i TV-studioet til kanalen Rikstoto Direkte.

Møter eliten
– Photo Va Bene var veldig sterk i dag, det er tøft å gå utvendig i dødens-posisjonen. Han møter eliten, men gjør gode løp hver gang. Dette var veldig gøy, fortalte en lykkelig kusk og medeier etter løpet.
Vinnertiden ble 1.13,6a/2100 meter og Photo Va Bene ble belønnet med 60. 000 kroner i førstepremie.

Back To Top