fbpx
skip to Main Content
KRISTIANSANDLAGET: Fra venstre: Rahman Rezai, Eric Schwarm, Marie Nørvåg, Jørn Nørvåg, Kenneth Fredheim, Torbjørn Wigdahl og Morten Wennerberg. Foto: Privat

Kendosølv til Kristiansand

To individuelle medaljer og to lagmedaljer ble fasiten da Kristiansand Kendo Klubb konkurrerte i kendo-NM forrige helg.

Under norgesmesterskapet i Bergen tok Kristiansandsutøveren Eric Schwarm bronse i åpen klasse, en plassering han delte med Ioannis Karambatsos fra arrangørklubben Bergen Kendo Klubb. Ken Rune Helland, som representerer OSI Kendo, vant foran klubbvenninne og landslagskaptein landslagskaptein Marianne Skiftesvik.

I kvinneklassen ble det sølv til fjorårets norgesmester, Marie Nørvåg fra Kristiansand. Vinneren ble sølvvinneren i åpen klasse og landslagskaptein på damelandslaget, Marianne Skiftesvik.

Kendoklubben fra Kristiansand stilte med to lag i lagkonkurransen. Førstelaget «Sweep the Leg» med far- og datterduoen Marie og Jørn Nørvåg, samt Kenneth Fredheim håpte nok på å forsvare fjorårets norgesmestertittel, men måtte nøye seg med sølv i en jevn kamp som resulterte i omkamp.

Andrelaget «The Good, the Bad and the Ugly» med Morten Wenneberg, Torbjørn Wigdal og Erik Schwarm delte bronseplassen med laget fra sør-vest. Schwarm mottok også utmerkelsen «Fighting Spirit» for hans innsats i lagkonkurransen.

Back To Top