fbpx
skip to Main Content
PÅ USAS LANDSLAG: Kristiansandsjenta Sonja Drangsholt er tatt ut til å representere USA i VM. Foto: Valentina Hoxhaj

Kristiansander på USAs landslag

Tjueårige Sonja Drangsholt fra Kristiansand har blitt tatt ut til å representere USA i sommerens verdensmesterskap i amerikansk fotball for kvinner.

Drangsholt, som også har amerikansk statsborgerskap, spiller til daglig for den amerikanske klubben Chicago Force, samt den lokale klubben Gladiators når hun er hjemme i Norge. Gladiators-spilleren er en av syv linebackere i den amerikanske VM-troppen. Det amerikanske landslaget, som består av 45 spillere, skal forsvare VM-gullet fra henholdsvis 2010 og 2013. Drangsholt ble rekruttert til Chicago Force, som er et av USAs beste damelag, i 2015, da som defensive line.

Les også: Ukas Navn: Sonja Drangsholt

Back To Top