fbpx
skip to Main Content
NORGES STØRSTE BLOGGER: Anna Rasmussen sammen med datteren Michelle. FOTO: ESPEN SOLLI / TV2

Ukas Navn: Anna Rasmussen

Trebarnsmamma Anna Rasmussen, kanskje best kjent som «Mamma til Michelle» er bare 20 år gammel og har Norges mest leste blogg. Nå er hun aktuell i en ny sesong med Bloggerne.

Hva gjør deg glad?
Det som gjør meg mest glad, er å komme hjem igjen etter å ha vært borte en dag eller to fra barna. Da får jeg alltid de beste klemmene.

Hva gjør deg trist?
Det er flere ting som kan gjøre meg trist, men det jeg kjenner mest på er når jeg selv føler jeg har skuffet noen. Det å ha dårlig samvittighet gjør meg skikkelig trist.

Hva gjør du for å få opp humøret når du er trist?
Jeg er så heldig å har en fantastisk kjæreste som alltid er flink på å hjelpe meg opp, når humøret mitt ikke alltid er på topp. Da prøver vi som regel å finne på noe gøy og spontant sammen med barna. Gjerne bare en tur ut i snøen, noe som får meg til å tenke minst mulig på alt annet enn akkurat det øyeblikket vi er i.

Hva er det kjæreste du eier?
Når man er mamma, så finnes det ingenting i verden som er så kjært som barna. Jeg vil si at min familie, den jeg har laget selv, er det kjæreste jeg har, barna og Jan.

Hva er en bra dag for deg?
En bra dag for meg, er alt mellom ok til helt fantastisk. En bra dag for meg, vil si at ingen gjorde noe for å ødelegge, eller komme i veien for humøret mitt.

Hva er det perfekte liv for deg?
Jeg føler vel jeg på mange måter har fått det perfekte liv nå. Jeg drømte alltid om det jeg faktisk har den dag i dag, så jeg er heldig. Nå drømmer jeg kun om litt mer ro, uten om det så kan jeg virkelig ikke klage, hverdagene mine er virkelig en drøm.

Hva gjør du på fritiden?
Det er begrenset hvor mye fritid jeg har som trebarnsmamma, og Norges største blogger, men den lille fritiden jeg har bruker jeg på å være sammen med Jan. Det er viktig for meg å ta vare på forholdet vårt som kjærester, når vi lever i en hverdag som foreldre sammen og jobber sammen.

Hvordan ville vennene dine beskrevet deg med tre ord?
Raus, omtenksom og litt tilbaketrukken.

Hvis du kunne endret på noe i livet ditt, hva ville det vært?
Jeg har mye jeg angrer på, og har lært meg å akseptere at det ikke er mulig å endre fortiden. Men hvis det var en ting jeg kunne endret på, så må det være å ikke fortelle Jan om følelsene mine tidligere.

Dersom du vinner en stor sum med penger og må gi bort 25 prosent av pengene, hvem gir du pengene til?
Jeg ville uten tvil gitt 25 prosent av pengene til noen som er viktige i livet for både meg og barna, noen jeg vet med trygghet ville vært uendelig takknemlig, og ikke forventet det. Jeg vet også at jeg ville gitt store deler av summen inn på hvert av barnas konto, uten å tenke meg om.

Dersom du var fylkesordfører for et felles Agder, hva ville du ha gjort?
Da ville jeg fint gitt den rollen over til noen andre.

Hvordan var det å bli mamma i ung alder?
Det var selvfølgelig veldig vanskelig å bli mamma så ung som jeg ble. Jeg møtte mye motgang, og heldigvis klarte jeg meg så bra som det har gått. Men det er ikke noe hemmelighet at det er krevende å bli mamma i ung alder.

Du var med i tv-serien «Unge mødre», hvordan opplevde du det?
Unge Mødre, var det første tv-pogrammet jeg var med på, og det er med andre ord veldig mange ferske klipp av meg og Michelle i serien. Jeg opplevde det hele som en positiv opplevelse, og klarte å henge med tre sesonger, før jeg følte meg ferdig med programmet.

Hva fikk deg til å skrive blogg?
Jeg startet å blogge, for å vise et ærlig bilde av livet som ung mamma, til alle hjemme der jeg bodde. Det var mye rykter rundt at jeg umulig kunne være en god mamma for datteren min, så jeg ønsket å vise hvordan livet vårt var.

Hvorfor bestemte du deg for å dele ditt privatliv i bloggen?
Jeg bestemte meg tidlig for å vise et ærlig liv på bloggen. Skulle jeg dele livet, så ønsket jeg å dele alt.

Hvordan har bloggen påvirket livet ditt og ditt privatliv?
Det er allerede blitt fem år siden bloggen min ble en av landets største, så det har jo selvsagt vært med på å forme meg som person. Jeg var ung når jeg startet det hele og har vokst mye siden den gang. Jeg har lært mye, og sitter igjen med mye kunnskap innenfor merketsføring.

Hva føler du når du leser negative kommentarer?
I starten av blogg-karrieren min så kunne jeg oppleve å la negative kommentarer gå skikkelig inn på meg. Men nå kjenner jeg at det er lettere å ignorere negative ting, og fokusere mer på alt den positive tilbakemeldingen jeg får.

Hvordan var å bo i Kypros?
Det var fantastisk å bo på Kypros, men jeg følte meg alt for ensom. Jeg kjenner at livet mitt nå er helt annerledes, og hadde syns det var helt fantastisk å bo der nede uten å kjenne på den ensomheten jeg kjente da jeg var alene. Å bo der nede nå, sammen med Jan og barna ville vært noe helt annet.

Hvorfor bestemte du deg for å flytte tilbake til Norge?
Jeg var ensom.

Du har vært med i serien «Bloggerne», hvordan opplevde du det?
Jeg trives veldig godt i å være med i sesongen og gleder meg alltid til det vises på tv. Det er en fantastisk gjeng å jobbe med, og jeg håper alltid på ny sesong!

Back To Top