fbpx
skip to Main Content
Foto: Valentina Hoxhaj

Anmeldelse: Konsert med Kvelertak

Studentene stod i kø for å komme inn på Bluebox onsdag kveld, og det er ikke så rart når selveste Kvelertak kom til Grimstad.

Kvelden startet med at oppvarmingsbandet Ondt Blod gikk på scenen. Stemningen var god og her kunne man merke at det var spenning i lufta. Etter at Ondt Blod spilte ble det en spenningsfylt pause i vente på Kvelertak og publikum kunne ikke vente. «Kvelertak! Kvelertak! Kvelertak!»

Fremtreden
Idet Kvelertak omsider inntok scenen, kom vokalisten ut med den velkjente uglemaska og gjorde en entré som fikk deg revet med helt fra starten av med gåsehud og et enormt kick. Under hele konserten hadde Kvelertak en utrolig fremtreden og snakket med publikum og ropte «Grimstad, hvordan har dere det i kveld?»

Bandet hadde god kontakt med publikum og en vill opptreden med en knusende underholdning.
Et knallbra lysshow gjorde dette til en uforglemmelig kveld. Fantastisk live med intens musikk som fylte hele kroppen med adrenalin. Med sin tøffe sjarm og norske låter fylte de hele Grimstad med liv og sprell. Stavangerbandet gjør meg stolt av å være norsk.

Stemning på topp
Bandet vet hvordan å skape liv og få publikum med seg, og det viste de her. Vokalisten ba publikum splitte seg i to grupper og her gikk det vilt for seg da de løp rundt om hverandre i en moshpit.
Til fansens store glede sprutet vokalisten vann ut fra scenen og ga mikrofonen til dem på en av kjenningssangene. Kjente låter fikk publikum til å synge med fra start til slutt. Stemningen var på topp hvor gitaristene svingte på gitaren og kastet seg ut over publikum. Som at ikke det var nok, dro vokalisten frem et stort flagg og svingte det rundt.

Dramatisk slutt
Publikum fikk ikke nok, og da Kvelertak gikk av scenen ropte de at bandet skulle komme tilbake.
Etter en stund med spenning kom de tilbake på scenen og spilte siste låt. Det hele endte dramatisk med brannalarm og at brannvesenet ble sendt ut, noe som gjør dette til en onsdagskveld studentene sent vil glemme. Kvelertak med sine fantastisk brutale låter overdøvde brannalarmen til alles forbauselse og forvirring. Her var det Kvelertak som hadde kontroll over lydfrekvensen!

Hardcore punk/metal-bandet fra Stavanger består av Erlend Hjelvik på vokal, Bjarte Lund Rolland på gitar, Maciek Ofstad på gitar, Vidar Landa på gitar, Marvin Nygaard på bass og Kjetil Gjermundrød på trommer.

Neste år tar Metallica med Kvelertak på turnè i Europa og 2.mai kommer de til Telenor Arena hvor Kvelertak er oppvarming.

Back To Top