fbpx
Annonse:
KOMMER I SLUTTEN AV MAI: Nye Kia Picanto Kommer Til Norge I Slutten Av Mai. Foto: Kia Norge
KOMMER I SLUTTEN AV MAI: Nye Kia Picanto kommer til Norge i slutten av mai. Foto: Kia Norge

Lanseres i slutten av mai

Picanto er en av Kias bestselgende modeller. Nå lanseres tredje generasjon, og den kommer til Norge i slutten av mai.

Siden dagens modell kom i 2011 er det solgt mer enn 1,4 millioner eksemplarer, hvor over 300.000 ble solgt i Europa.

En sporty bil
I følge en pressemelding fra Kia Norge har Kias designsenter i Frankfurt og Namyang, Korea, samarbeidet om designet, noe som har resultert i en bil som har blitt mer sporty, ungt og energisk.

– Utvendige mål er uendret, men bilen har fått lengre akselavstand som sørger for bedre innvendig plass. Hjulene er plassert lengre ut, og endrede former med kortere overheng i front og lengre overheng bak gjør at bilen ser lengre ut, står det i pressemeldingen.

Smarte detaljer
Sentralt i interiøret er bilens berøringsskjerm med navigasjon, samt trådløs lading tilrettelagt for mobiltelefon og USB-porter. Bagasjerommet, som er bilklassens største, rommer 255 liter og kan justeres i to høyder.

– Designerne har laget mange smarte detaljer i interiøret som justerbart armlene med oppbevaringsrom i passasjersetet foran, sammenleggbare koppholdere og praktiske hyller til mobil og andre småting, heter det i pressemeldingen.

Bedre kjøreegenskaper
Den nye generasjonen har i følge produsenten bedre kjøreegenskaper og økt komfortnivå.

– Den nye modellen viderefører alle de gode egenskapene Picanto har i dag. I i tillegg har den bedre kjøreegenskaper, alt det siste innen teknologi og tilkoblingsmuligheter samt forbedret sikkerhet. Nye Picanto vil hjelpe oss med å bygge merket videre og styrke vår markedsandel i dette meget konkurranseutsatte segmentet, sier Michael Cole, Chief Operating Officer i Kia Motors Europe i pressemeldingen.