fbpx
Annonse:
LANSERES I EUROPA FØRST: Mitsubishi Eclipse Cross Introduseres På Det Europeiske Markedet Ved årets Slutt. Pressefoto.
LANSERES I EUROPA FØRST: Mitsubishi Eclipse Cross introduseres på det europeiske markedet ved årets slutt. Pressefoto.

Verdenspremiere på Mitsubishi Eclipse Cross

Under den 87ende bilutstillingen i Genève introduserte Mitsubishi sin nye kompakt-SUV, Eclipse Cross.

I følge en pressemelding fra bilprodusenten skal bilmodellen introduseres på det europeiske markedet mot årets slutt.

SUV-modellen kommer i to motorvalg, både en 1,5 liters direkte innsprøytet turboladet bensinmotor, samt en 2,2 liter commonrail turboladet dieselmotor som er spesielt tilpasset Eclipse Cross. Begge modellene kommer med Mitsubishis nye åttetrinns girkasse.

Smarte egenskaper
Eclipse Cross blir også utstyrt med en rekke funksjoner, eksempelvis tilbyr bilmodellen en trykkfølsom kontrollplate i senterkonsollen som gir føreren enklere og sikrere tilgang til informasjon. Displaysystemet, Smartphone Link Display, støtter Apple CarPlay og iPhone, noe som betyr at føreren kan kommunisere med Siri eller benytte den trykkfølsomme skjermen for å ringe eller ta imot samtaler, få tilgang til kartverk og navigasjon, sende tekstmeldinger og lytte til musikk som ligger lagret på egen smarttelefon.

– Øker sikkerheten
Smartphone Link Display støtter også Android Auto og stemmestyring av Google Maps, Google Play musikk og andre applikasjoner.

– Head-up displayet øker sikkerheten fordi fører får presentert data fra aktive sikkerhetssystemer og annen nødvendig informasjon med mindre bevegelser av øyet, heter det i pressemeldingen.
Den nye bilmodellen leveres med elektronisk kontrollert system for firehjulsdrift, hvor bakhjulene blir matet med moment utfra kjøresituasjon og føreforhold. Mitsubishis nye flaggskip er også utstyrt med kregningskontroll for å forsikre føreren en forutsigbar kjøreopplevelse.