fbpx
skip to Main Content
FØRSTEKANDIDAT: Jonny Ingebrigtsen blir Rødt Aust-Agders førstekandidat i det kommende Stortingsvalget. Arkivfoto.

Håper på flere Stortingsrepresentanter

Partiet Rødt stiller de med lister i alle fylker før høstens stortingsvalg i håp om å få flere representanter på Stortinget. Det forteller Rødt Aust-Agder i en pressemelding.

Partiet forteller i en pressemelding at de vil gå til kamp mot forskjells-Norge, og dermed minke forskjellene mellom de fattige og rike i samfunnet.

– I Aust-Agder har det vært mange år vært store levekårsproblemer som på ingen måte har blitt mindre, sier partiets førstekandidat i Aust-Agder, Jonny Ingebrigtsen.

Han forteller at partiet vil legge press på å få til et flertall for reformer som vil komme de som har sakket akter ut til gode.

– Vi vil ta fra de rike og gi til de fattige, understreker Ingebrigtsen.

Videre i pressemeldingen forteller fylkeslaget at de ønsker å kjempe for en moderne, utvidet velferdsstat dersom de skulle få en eller flere representant på Stortinget etter valget i september.

– Vi må ta vare på og utvide gode og universelle løsninger som tar vare på alle innbyggerne, og som gir alle samme menneskeverd, sier førstekandidat Ingebrigtsen, som til daglig arbeider som miljøterapeut, og understreker at ren luft, rent vann, sunn mat, meningsfylt arbeid, og et trygt sted å bo er nødvendig for at mennesker skal kunne ha et godt liv.
– Disse grunnleggende rettighetene burde være en selvfølge for alle, helt uten at noen må stå med «lua i handa» for å få ta del i dem, fortsetter førstekandidaten.

– Stadig flere faller utenfor fellesskapet når de ikke har muligheten til å komme inn i lønnet arbeid. I en tid der stadig mer av arbeidsstyrken blir erstattet av ny teknologi, må vi finne nye løsninger til en mer rettferdig fordeling av ressursene, mener han.

Back To Top