fbpx
skip to Main Content
TEMPOSJONGLØRER: Duo Smasha har glimt i øyet og er med når Cirkus Arnardo inntar Sørlandets Travpark i påsken. Pressefoto

Cirkus Arnardo med påskesirkus i kristiansand

Tradisjonen tro er Kristiansand og Sørlandets Travpark arena når Cirkus Arnardo rigger til med påskecirkus og daglige forestillinger gjennom hele påsken.

– Vi er alltid stolte av artistene vi har med på en turné, men jeg må jo få si at det er ekstra stas å ha med artister som har oppnådd å bli så lagt merke til internasjonalt at de er dekorert med høye utmerkelser, sier Arild Arnardo, som selv er høyt dekorert, blant annet med Kongens fortjenstmedalje som han og hans hustru Bjørg Arnardo ble tildelt i 2015.

Magiske opplevelser
Cirkusdirektøren er spesielt imponert over artistenes alder i den forbindelse.
– Ja, dette er jo til dels unge mennesker som har arbeidet knallhardt for å nå dit de er, og så blitt belønnet for det med både publikums gunst, og høythengende priser, sier cirkusdirektøren.

Årets forestilling er ny av året og cirkusdirektøren forteller at ingen publikumsdeltagere vil sette mer enn ti meter fra cirkusringen.
Som landets eneste store cirkus på turné vil fokuset være å gi oppmøtte tilskuere, både store og små, magiske opplevelser på rekke og rad som forblir i minnet året – og livet – ut, sier han.

Sørlandsk turné
Cirkuset består av artister og ansatte fra 15 ulike nasjoner, og under påskecirkuset blir publikum introdusert for akrobatikk i klassisk stil, vågale trapesartister, spektakulære luftakrobater samt musikalsk klovneunderholdning.

– For oss er det altoverskyggende å beholde den kjente Arnardo-atmosfæren, og det mener vi bestemt at vi har klart også i år. For illusjonsnumrene er der, komikken, varmen, dyrene og ikke minst det imponerende. Alt dette, i et for sesongen nytt telt som blant annet vil gi vårt publikum en ny opplevelse i måten å oppleve cirkus på. Men atmosfæren og ektheten er der, så til godt ut i september håper vi å møte mange tusen glade cirkusvenner i alle aldre, sier Arnardo og legger til at før cirkuset inntar Kristiansand skal de innom Kvinesdal, Farsund, Lyngdal, Mandal, Søgne og Evje.

Back To Top