fbpx
skip to Main Content
NERVEPIRRENDE KAMP: Einar Hrafnsson kjempet på streken, men noterte ingen scoringer. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Må vinne i Bergen for å avansere

Etter et knepent tap og ekstraomganger mot Fyllingen på hjemmebane i Sparebanken Sør Amfi er ØIF Arendal nødt til å revansjere for å forbli i sluttspillet.

Fakta: ØIF Arendal 31–32 Fyllingen

ØIF ARENDAL: Eirik Heia Pedersen (8), Sondre Paulsen (7), Oleg Macharashvili (6), Josip Vidovic (5), August Baskår Pedersen (3), Laurits Mo Rannekleiv (1), Håkon Ludvik Finsrud, Henrik Fauske, David Svenningsen, Sindre Aho, Åsmund Strat, Kristoffer Pedersen, Einar Hrafnsson, Sander Løvlie Simonsen, Per Kenny Ekman, Cesar Almeida.

FYLLINGEN BERGEN: Julius Lindskog-Andersson (8), Tom Andre Lunde (6), Marius Galta Ferkingstad (4), Joakim Stenqvist (3), Jostein Epland (3), Mario Matic (3), Iben Hvidsten (2), Fredrik Mossestad (2), Andreas Ungesson (1), Sindre Heldal, Kristian Jurisic, Håkon Berge, Tord Vårdal, Henrik Frantzen Gjerstad

På tross av å ha ledet med syv mål på det meste, ble det en kamp til døren da Fyllingen og ØIF Arendal møttes i kvartfinalen. Bergenserne var nær ved å «kuppe» kampen før ordinær tid, men hjemmelagets Oleg Macharshvili sendte et langskudd i mål og med det utlignet hjemmelaget til 28-28, ekstraomganger og fornyet håp.

Bergenslaget satt press på hjemmelaget og fikk ekstraomgangens to første mål. Eirik Heia Pedersen fra Arendal reduserte så til 29-30, før Fyllingen scoret sitt tredje i ekstraomgangene. Deretter kom det to kjappe mål fra hjemmelaget og måltavlen lyste 31-31 med halvannet minutt igjen å spille.

Med omtrent 45 sekunder igjen går hjemmelaget i angrep med muligheten til å avgjøre kampen. Sånn går det ikke. Fyllingen scorer kampens siste mål og vinner 32-31. Dermed må ØIF Arendal til Bergen for å vinne. Dersom ØIF Arendal vinner i Bergen venter det en tredje og avgjørende finale i Arendal neste helg.

Back To Top