fbpx
Annonse:
ÅPNER: Starbucks åpner Ny Butikk I Kristiansand. Pressefoto.
ÅPNER: Starbucks åpner ny butikk i Kristiansand. Pressefoto.

Starbucks åpner i Kristiansand

I sommer etablerer Starbucks seg i nye Kvartal 32 på nedre torv midt i Kristiansand sentrum. Dette blir Starbucks sin 20. butikk i Norge.

– Vi i Christiansholm Eiendom er svært stolte av at Starbucks nå etablerer seg i vårt nye prosjekt midt i Kristiansand sentrum. Christiansholm Eiendom har som mål å fremme utvikling og attraktivitet i sentrum, og Starbucks sin etablering vil bidra sterkt til å gjøre sentrum av Kristiansand til en enda mer attraktiv møteplass, shoppingdestinasjon og opplevelsesarena, sier Anstein Fidje, partner og eiendomsutvikler i Christiansholm Eiendom

For Starbucks selv er sentrumsutvikling viktig, og administrerende direktør i Starbucks Norge og Sverige, Joannis Vendrig gleder seg til å åpne i Kristiansand.

– Beliggenheten i sentrum av Kristiansand er helt avgjørende for oss. Starbucks ønsker å være tilstede i det levende bybildet, sier Vendrig.

Kvartal 32
– Kvartal 32 vil totalt sett romme 29 000 kvadratmeter med forretninger, restauranter, kafeer, hotell og kontorlokaler som sammen med et nytt p-hus under byens torv vil gi et ytterligere løft til den positive trenden som Kristiansand sentrum er inne i. Starbucks blir å finne i 1. etasje i Rådhusgata 10, avslutter Fidje.

Rekrutteringen starter nå
Nå begynner arbeidet med å finne dyktige medarbeidere som skal gjennom en grundig opptrening for å kunne lage og servere den kjente kvalitetskaffen fra Starbucks.

– Vi ønsker å ansette cirka 15 butikk-partners. Personene vi leter etter er engasjerte og åpne, med en sterk tro på det gode i møtet mellom mennesker, med kaffen som det naturlige samlingspunktet, sier Vendrig.

Starbucks, mer enn bare kaffe
– Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger. Eller som Starbucks CEO, Howard Schultz sier det; We are not in the coffee business serving people, we are in the people business serving coffee”, avslutter Vendrig.