fbpx
skip to Main Content
FALSK E-POST: IKEA advarer mot svindelkampanjer som bruker deres merkevare. Pressefoto

IKEA advarer mot svindelkampanjer

IKEA ber kundene være på vakt etter at en falsk e-post om at IKEA feirer 73-årsjubileum har kommet i omløp.

Møbelvarehusets pressekontakt Jorunn Stokke Aamodt forteller at de flere ganger har opplevd at enkelte misbruker merkenavnet på SMS, i e-postkampanjer og Facebook-annonser.

– I perioder er det mer av dette enn ellers og i disse dager er det mange av våre kunder som mottar en falsk e-post om at IKEA feier 73-årsjubileum, sier Aamodt og understreker at denne e-posten ikke kommer fra IKEA.

Aamodt forteller at det de falske e-postene har til felles er at de hevder at man kan delta i en konkurranse hvor man kan vinne gavekort eller få kuponger av ulik verdi. I noen tilfeller kan også disse falske e-postene ligne på en ordrebekreftelse på bestilte varer fra IKEA.

– IKEA har aldri konkurranser av denne typen, og oppfordrer til ikke å klikke på Facebook-annonsene og heller ikke klikke på lenker, åpne vedlegg, eller respondere på denne typen SMS eller e-poster, skriver møbelvarehuset i en pressemelding og understreker at dersom man har mottatt en falsk e-post bør disse slettes med en gang.

Back To Top