fbpx
Annonse:
NY BOKUTGIVELSE: Forlaget Peter Lukas Og Flyvende Fotograf Johnny Foss. Pressefoto.
NY BOKUTGIVELSE: Forlaget Peter Lukas og flyvende fotograf Johnny Foss. Pressefoto.

Ny bok fra «flyvende fotograf»

I samarbeid med forlaget Peter Lukas gir Johnny Foss, den flyvende fotografen, ut boken Grimstad sett fra lufta neste torsdag.

HOMBORSUND FYR: Dette er et av bildene som er avbildet i boken «Grimstad sett fra lufta». Foto: Johnny Foss

Flere vil nok kjenne igjen noen av bildene fra lokale aviser, men i følge en pressemelding fra forlaget har flere av bildene aldri vært på trykk tidligere.

– Jeg prøver ikke med denne boken å gi en følelsen av fuglenes frie flukt, for dette er en følelse kun de som har fløyet forstår. Men gjennom det visuelle som bilder gir, er mitt ønske at også du, om bare for noen timer, skal få ta del i drømmen min og i alle fall være med å dele mine minner, sier fotografen selv om boken.

Boken blir lansert på Apotekergården i Grimstad 18. mai. Foss vil da fortelle om arbeidet med boken og hvordan det er å være en «flyvende fotograf». Bildene viser Grimstad fra fugleperspektiv og portretterer land, bygd, skjærgård og by gjennom alle fire årstider.

– Boken handler om alt det vakre, men også om det skumle. Om respekt for vær og vind, og om forståelse av sine egne og utstyrets grenser. Boken handler også om å dele – dele den gleden flyging gjør, skriver forlaget.