fbpx
skip to Main Content
VERTSKAP: Strandfesten Palmesus skal i oktober være medarrangør av Arrangørkonferansen til interesseorganisasjonen Norske Konsertarrangører. Foto: Bjørn Torkildsen

Blir vertskap for konsert-Norge

Strandfesten Palmesus blir medarrangør når interesseorganisasjonen Norske Konsertarrangører arrangerer den årlige arrangørkonferansen i oktober.

I følge Norske Konsertarrangører er arrangementet den viktigste møteplassen for konsertarrangører i Norge.

– Vi er svært stolte over å kunne tilby Arrangørkonferansen som en viktig og unik arena for konsertarrangører i vårt langstrakte land. Sammen med Palmesus så gleder vi oss til å motta arrangører fra hele Norge til Kristiansand, sier Torbjørn Heitmann Valum, daglig leder i Norske Konsertarrangører, i en pressemelding.

– Stor iver
Bransjeorganisasjonen håper å sette ny deltakerrekord under årets konferanse. Heine Strømme, bookingsjef og medeier i Palmesus, gleder til å være lokalt vertskap.

– Vi gleder oss til å vise frem byen vår og det vi har klart å bygge opp her på Sørlandet, sier bookingsjef og medeier i Palmesus, Heine Strømme som forteller at sørlandsfestivalen er stolte over å bli plukket ut som vertskap.

– Oppgaven med å varte opp og inspirere resten av arrangør-Norge påtar vi oss med stor iver og en stor porsjon ydmykhet. Palmesus er ikke kjent for å spare på kruttet, og det gjelder selvsagt også nå når vi blir medarrangør av årets Arrangørkonferanse, legger Strømme til.

Erfaringsutvikling
Daglig leder i Norske Konsertarrangører mener det er viktig å utveksle erfaringer og bygge nettverk arrangører i mellom dersom en skal lykkes med sitt arrangement. I følge Strømme har det de siste årene vært en stor utvikling hvor konsertaktørene har blitt mer profesjonelle.

– Palmesus er en aktør som utmerker seg på bruk av nymotens teknologi for å loggføre publikums aktivitet for å optimalisere publikumsutvikling og samarbeid med lokale myndigheter og øvrige samarbeidspartner. Sammen med mye annet arrangørfaglig program er dette noe som vil tematiseres på konferansen, avslutter Valum.

Back To Top