fbpx
Annonse:
F1-SUPPORT: Roar Lindland Fra Lyngdal Porsche Cup I Monaco I Helgen. Pressefoto.
F1-SUPPORT: Roar Lindland fra Lyngdal Porsche Cup i Monaco i helgen. Pressefoto.

Klasseseier for Lindland i Barcelona

Etter en litt vanskelig kvalifisering kjørte Roar Lindland fra Lyngdal inn til én første- og én andreplass i B-mesterskapet i Porsche Supercup under helgens sesongåpning i Barcelona.

Etter å ha notert gode tider på fredagens trening erfarte lyngdølen en vanskelig kvalifisering lørdag.

– Det fungerte bra på det første dekksettet, og da kjørte vi inn til en 15. plass. Det andre dekksettet fikk vi ikke til å fungere i det hele tatt, og dermed ble det veldig vanskelig, sier Lindland i en pressemelding.

Lindland startet som nummer 21 og 23 i de to løpene. I det første løpet tok han andreplass, mens han i søndagens løp kunne notere sesongens første klasseseier i kategori B. Totalt ble han nummer 20 på lørdag og nummer 15 på søndag.

– Særlig løpet på søndagen er jeg veldig fornøyd med. Etter den tøffe lørdagen gjaldt det å nullstille seg foran løpet, og det klarte jeg heldigvis. Da fikk jeg også vist at jeg har farten inne til å levere resultater innenfor topp ti, sier Roar som leverte rundetider som var godt innenfor topp ti sammenlagt i løpet.

Neste løp ut i Porsche Supercup går av stabelen i Monaco om to uker, noe lyngdølen gleder seg til.

– Monaco er helt fantastisk, og rammen rundt løpet er helt unik. Det er spesielt både for oss førere og for publikum, sier han og påpeker samtidig at det er et tøft løp.

– Det er veldig små marginer der, og alt avhenger av kvalifiseringen. Vi satser på at alt klaffer og at ledelsen vi nå har i B-mesterskapet holder, avslutter han.