fbpx
Annonse:
OFFISIELL ÅPNING: Ordfører Jan Dukene Sto For Den Offisielle åpningen Av Pir 4. I Bakgrunnen Innehaver Dorte Suurballe.
OFFISIELL ÅPNING: Ordfører Jan Dukene sto for den offisielle åpningen av Pir 4. I bakgrunnen innehaver Dorte Suurballe.

Åpnet flytende utested i Tvedestrand

Tvedestrand Fjordhotell åpnet i slutten av mai sitt nye «flaggskip», Pir 4. Ordfører Jan Dukene sto for den offisielle åpningen som samlet hotellgjester, fastboende og sommergjester på brygga i Tvedestrand.

Dorte Suurballe, daglig leder ved Tvedestrand Fjordhotell, har kjøpt hotellet og er ikke redd for å satse. Under åpningen fikk hun blomster og lykkeønskninger av ordføreren. Mange hadde funnet veien i det flotte sommerværet for å overvære åpningen.

I tillegg til nyåpningen av Pir 4 har Suurballe pusset opp baren på ankerplassen i en maritim stil. Her kan en blant annet få med seg fotball og andre sportsarrangementer.

Utestedet har 14 oppankringer rundt flåten, og under åpningen lørdag 27. mai var det stor stemning blant de fremmøtte. Gjestene som Sørlandsavisen pratet med var enige om at Pir 4 er et flott tilskudd til byen.

BILDEGALLERI: Se hvem som tok turen til den offisielle åpningen.