fbpx
Annonse:
SIRKUS JESPER: Røveren Jesper Får Prøve Seg Som Sirkusdirektør Når Dyreparken Setter Opp Forestillingen Sirkus Jesper I Sommer. Foto: Sirkus Jesper/Kristiansand Dyrepark.
SIRKUS JESPER: Røveren Jesper får prøve seg som sirkusdirektør når Dyreparken setter opp forestillingen Sirkus Jesper i sommer. Foto: Sirkus Jesper/Kristiansand Dyrepark.

Sirkus i Dyreparken

Det blir sirkusmagi, morsomme klovner og spektakulær akrobatikk når sirkusdirektør Jesper inntar manesjen i forestillingen Sirkus Jesper i Kristiansand Dyrepark.

Fakta: Disse medvirker:

Jesper Sirkusdirektør: Kristian Winther

Fru Bastian: Hannah Børseth Rønningen

Klovnen Bonbon: Lasse Nørager

Komiske akrobater: Oktay og Telman Novruzov

Komisk Wheel: Konstantin Mouraviev

Columbine/Løven/artist: Julia Myllykangas

Komisk rekvisitør/artist/Hippokrates: Joakim Myllykangas

Rekvisitør/Hippokrates: Tiina Myllykangas

Regissør: Jostein Kirkeby-Garstad

Det melder Dyreparken i en pressemelding. Forestillingen skal vises fra 24. juni til 6. august og er en nyskrevet forestilling i Thorbjørn Egners ånd. I forestillingen går Jesper, kjent fra Folk og røvere i Kardemomme by, fra et liv som røver til å bli sirkusdirektør.

Regissør og manusforfatter Jostein Kirkeby-Garstad, har skrevet og utviklet forestillingen i samarbeid med Egners familie. Det er første gang at Egner-familien har gitt tillatelse til å skrive videre på en av Thorbjørn Egners historier.

– Det har vært utrolig gøy å få lov til å dikte videre på Thorbjørn Egners kjente og kjære univers, og det er veldig hyggelig at Sirkus Jesper har blitt så godt tatt imot av publikum, sier regissør Jostein Kirkeby-Garstad.

Sirkus Jesper hadde premiere i fjor sommer og den morsomme forestillingen ble raskt populær hos de yngste besøkende. Nå setter Kristiansand Dyrepark opp sirkusteltet igjen på festplassen ved Kardemomme by.

– I Sirkus Jesper gjenskaper vi den magiske sirkusstemningen med morsomme klovner, en linedanser og fantastiske akrobater. I tillegg dukker både løven og den dansende hesten Hippokrates opp i manesjen. Jesper har litt premierenerver før debuten som sirkusdirektør, men fru Bastian gjør sitt beste for å støtte ham, forteller Kirkeby-Garstad.