fbpx
skip to Main Content
Kias helt nye kompakte crossover, Stonic, lanseres til høsten.

Kia lanserer helt ny crossover

Kia lanserer Stonic, en helt ny modell i B-segmentet. 

Stonic er en iøynefallende kompakt crossover inspirert i form og funksjon av Kias større SUVer, og kommer for salg i andre halvår. Designen på taklinjen og railsene gir et sporty utseende, og baklysene understreker det unge og litt futuristiske.

Stonic har kompakte dimensjoner, lavt tyngdepunkt og kombinerer skarpe horisontale linjer med mykere flater. Også i kupéen er rette linjer, myke overflater og geometriske former benyttet. Interiøret er designet med fokus på teknologi og ergonomi, og har gode løsninger for maksimal plassutnyttelse.

Når Stonic kommer for salg, blir den modellen fra Kia med flest tilpasningsmuligheter etter kundens ønsker både innvendig og utvendig. (Kia Norge)

Back To Top