fbpx
skip to Main Content
KOMMER: Jonna Støme er blant gjestene når standup-gründer og komiker Jånni K. gjester Kilsund i slutten av juni. Foto: Tor Orset

Inviterer komikervenner til sommerstedet

Standup-gründer og komiker Jånni K inviterer sine komikervenner til sørlandsidyllen Kilsund fredag 30. juni.

Dette er første gang det arrangeres et stort standup sommershow med kjente standupkomikere i Kilsund. Arrangøren melder i en pressemelding at det er komikerne Sturla Berg-Johansen, Jonna Støme, Øyvind Angeltveit og Joachim Skage som sammen med Jånni K skal få sørlendingenes lattermuskler til å riste.

Standupens gudfar
Jånni Kristiansen produserer og leder det store standupshowet som konferansier. Han var en av gründerne da norsk standup startet sin virksomhet i Oslo i 1994 og er en kjent standupkomiker for hovedstadens publikum fra de store standupscenene som for eksempel Latter, Lille og Kristian Kvart, i Oslo.

I dag driver han fremdeles klubben Reis Deg Komikerklubb på Josefine Vertshus i Oslo og arrangerer faste ukentlige klubbshow der og flere andre steder i landet. Han har vært komiker i over 20 år og kalles ofte for norsk standups gudfar.

Sommerhus i Kilsund
Kristiansen, som selv har sommerhus i Kilsund, gleder seg til å underholde sørlendingene

– Med seg på laget har j en knippe morsomme komikervenner som i tillegg til å få folk til å le, får med seg den tradisjonsrike regattaen i Kilsund samme helg. Dette må jo bli bra, sier arrangøren.

Kristiansen selv

– Dette blir utrolig morsomt standupshow i et sommertelt på Holmen i Kilsund, og ønske om et herlig publikum fra beboerne i Kilsund, sommergjester, hyttefolk, venner og kjente. Jeg og mine komikervenner gleder oss, og er utrolig motiverte til å skape en inkluderende, latterfylt og et stemningsskapende show for våre publikummere denne sommerkvelden, forteller Jånni avslutningsvis.

Back To Top