fbpx
Annonse:
Oagl1qwoukaip7j4hd6f

Aston Martin med elbil

I sommer bekreftet Aston Martin at de kommer med elbil. Dette er store nyheter for oss elbilentusiaster. Nok en gang er det bevist at elbil har kommet for å bli.

Sportsbilprodusenten Aston Martin har over et par år jobbet med ideer rundt elbil. Nå har selskapet, som blant annet har levert bil til James Bond, bekreftet at de kommer med elbil.
-Dette er moro, sier Markus Nordquist i Agva Kraft. Tidligere var elbil noe med mer eller mindre vellykket design. Etter at Tesla kom på banen har vi fått bevist at elbil er fremtiden og det er moro at merkevarer som Aston Martin også kommer på banen.

Modellen som skal lanseres i 2019 skal hete RapidE. Så får vi håpe at James Bond kjøper den og samtidig fronter på kinolerretet hvor viktig det er med fornybar energi. Kanskje nettopp kampen om fornybar energi kan være et plott for agenten.