fbpx
Annonse:
Thailand Lokker I Vinter.
Thailand lokker i vinter.

Thailands beste familiehotell

Å finne et hotell som oppfyller alle kravene du har til familie-reisen og som ligger ved stranden i tillegg kan iblant være veldig vanskelig. For å løse problemet for deg har Reiseguiden funnet Thailands beste familiehotell i nærheten av paradis-aktige og barnevennlige strender og plukket ut sine 5 favoritter.

1. Ramada Khao Lak Resort, Khao Lak
Ekstra luksuriøst familiehotell ved stranden i vakre og barnevennlige Khao Lak. Hotellet har et barnebasseng i hotellhagen og i baren på terrassen kan dere nyte kald drikke. Det er gratis å låne håndduker ved bassenget. Samtlige rom har aircondition, møblert balkong/terrasse og wifi. Det finnes også en spa-avdeling for foreldre som trenger å koble av og et mindre treningsrom for den som vil trene. Reis hit med Apollo.

2. Horizon Karon Beach Resort Family Wing, Phuket
Et herlig familiehotell omgitt av grönska nära Karon Beach. Hotellet har en separat familieavdelning med stort basseng, barnebasseng, lekeplass og solstoler. Trenger dere en pause fra solen finnes det et spillrom med tv-spill, biljard, fotballspill og mye mer. Til stranden er det 250 meter, og det er også 250 meter til restauranger og butikker i Kata sentrum. Reis hit med Apollo.

3. Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, Krabi
Dette luksuriøse familiehotellet ligger ved rolige Klong Muang og har et av Thailand største basseng. Her er det rom for opp til 5 personer. Book med halvpension eller all inclusive for å gjøre reisen enda enklere. Her er det flere veldig gode restauranter. Hotellet tilbyr også mange aktiviteter og happenings for barna, blant annet er det minidisco med Bamse 3 kvelder i uken. Res hit med TUI.

4. Phuket Orchid Resort & Spa, Phuket
Family Garden-hotellet Phuket Orchid Resort & Spa er det mest barnevennlige hotellet i Karon og har aktiviteter for alle aldersgrupper og en skandinavisk barneklubb. Hotellet består av flere bygninger spredt rundt i et frodig hageområde med to fantasifullt utformede basseng, det største med to flotte vannsklier. 150 meter unna finner dere stranden. I hotellets restaurant spiser barn under 12 gratis med det populære måltidskonsept Holiday Inclusive, i følge med en betalende voksen. 9.11.2016 til 26.3.2017 er perioden hvor hotellet er et Family Garden-resort og tilbyr skandinavisk barneklubb – enda en god grunn til å reise i vinter! Reis hit med Ving.

5. Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi
Dette lekre luksushotellet er omringet av grønn natur og ligger på en egen strand. Det finnes et bassengområde og hotellet har også spa, treningsrom og skjønnhetssalong. Barna kan leke og bade i barnebassenget. Det finnes også lekeplass, lekerom og en internasjonal barneklubb. Båt fra Ao Nang tar dere til hotellet på cirka 10 minutter. En ren luksus-resort med andre ord. Reis hit med Ving.