fbpx
skip to Main Content
ØLFEST: Over 400 mennesker samlet seg på Hovden under den årlige ølfesten. Foto: Stine Prøitz Jørgensen

400 mennesker samlet seg i sentrum for Hovden Ølfestival

– Hovden Ølfestival ble for første gang arrangert i fjor og i år ønsket vi å gjøre det enda større, men at det skulle være så stor respons hadde vi ikke trodd, sier Lasse Eidskrem i Destinasjon Hovden. 

Sammen med de lokale bryggeriene Homborsund, Hunsfoss, Bakke Brew, Lindesnes Brygghus og KvindØL, stilte også Gulating Brennåsen og Spesialgrossisten med et godt utvalg av forskjellige ølsorter.

– Vi har solgt over 240 billetter på forhånd via våre nettsider. Det har vi aldri opplevd før, forteller Lasse.

Dagen startet med et foredrag om Tradisjonsbrygg i Setesdal ved Torkjel Austad. Som også stilte med smaksprøver og egen quiz. Utover kvelden ble det musikk fra Kristiansand-duoen Siren&Svein og den musikkglade guttegjengen i The Mens.

Sammen med Destinasjon Hovden, var det Hovden Gildet som var ansvarlig for arrangementet. Arrangementet vil bli et fast innslag i løpet av høstsesongen og datoen for neste års festival vil snart blir lansert.

– Vi gleder oss allerede til neste års festival, sier Lasse Eidskrem.

Back To Top