fbpx
Annonse:
Untitled JH4826

Billedglimt fra Risør Festuke

Arrangement komiteen var godt fornøyd etter en vel gjennomført Risør  Festuke.

Det startet med øsende regn de første dagene og det ble en våt opplevelse for deltakerne  på Marathon arrangementet, likelede for båtmessa i Risør havn. Til tross for dettemøtte folk opp. Idrettens dag ble en formidabel suksess der barn og voksne koste seg på torvet. Det var rekord deltakelse på barnas sykkelritt og heller ikke noe å si på innsatsen under hoppkonkurransen på Risør torv. Her var rundt nitt barn tilstede. Under Risør Tri  var det mye folk og god stemning. Budoleir, eldredag, auksjon ,kai fiske, bading var ting folk fikk oppleve i høstferieuka. Oktoberfesten  på Risør pizza og restaurant var fullbooket og her var det høy stemning. Quizzen på Petershead var også godt besøkt.  Konklusjon. Vel blåst til en entusiastisk arrangements komite.