fbpx
skip to Main Content
Fornøyde damer: Solfrid Grøtan og Ann Meathe Methi var fornøyd med det de fikk servert.

– Ikke gjør alt du tenker!

– Ha kontroll over tankene dine!

De tankene sitter igjen i mitt indre, etter å ha besøkt markeringen av Verdensdagen for psykisk helse – et arrangement lagt til Uglands bilsamling i Kreativt Møtesenter i Terje Løvås vei 1 i Grimstad.

Ordfører åpnet
Det var ordfører Kjetil Glimsdal i Grimstad som åpnet arrangementet. Han roste arrangementet og uken dette arrangementet var en del av.
– Vi har alle en psykisk helse. Det er viktig at vi har noe å glede oss over. Den som kan glede seg over lite, har mye å glede seg over, konstaterte han.
Den opprinnelige totningen gledet seg også over alt en har å se frem til, som alle dagene han selv har tilbragt i Grimstad siden han kom hit for første gang for 26 år siden.

Polfarer kom
Polfareren Steggen Dahl fra Finnskogen kom på arrangementet og holdt foredrag om “Tankemester”. Selv har han hatt behov for å mestre tankene sine, og han nevnte flere eksempler på dette.
– Vær tankemester! Med balansert kosthold, nok søvn, aktivitet, relasjoner og mestring. Stå på, lød oppfordringen fra den unge mannen som fortsatt sliter med å være gjeldsslave.

Flott sang
Liv Stoveland – lektor i musikk på det lokale universitetet, stilte opp med flott sang til nydelige toner fra både gitar og piano.

Back To Top