fbpx
Annonse:
Linni Cover

Linni vil gi deg glamour i hverdagen

Linni Meister ønsker at hennes kosmetikkserie «Glamour» for Depend, får kvinner til å føle seg ekstra vakre.

31-åringen fra Bærum lanserer nå sin signaturserie «Glamour» i samarbeid med Depend. Den består av en parfyme, neglelakker og lip-glosser.

– Parfymen er nok den jeg er mest stolt av. Den skal gi assosiasjoner til sterke, flotte og modige kvinner. Siden parfymeflakongen er formet som en rød, høyhælt sko, synes jeg den representerer meg bra. Jeg er jo «født med» høye hæler på beina, sier Linni og smiler.

 En ungpikedrøm

En middag med Lothepus, som også har lansert sin egen produktserie med Depend, inspirerte henne til å gjøre det samme som han. Hun kaller samarbeidet med Depend som realiseringen av en gammel ungpikedrøm. Linni Meister var den første i Norge som fikk eget realityshow, «Linni», som gikk på TV2 Bliss. Hun driver nå en av landets største blogger.

– Det er vel mange jenters drøm, og også min ungpikedrøm, å gi ut egen sminke- og parfymekolleksjon. Så jeg føler meg ekstremt takknemlig som fikk muligheten til å gjøre dette, tilføyer hun.

Linni startet sin karriere i rampelyset for 11 år siden som modell. Hun har deltatt i kjente norske TV-programmer som «Skal vi danse», «71 grader nord- Norges tøffeste kjendis», «Farmen Kjendis» og «Fangene på fortet», Sistnevnte kom hun seirende ut av i 2011.

Stjal mammas sminke

Linni sier hun alltid har elsket lyse og duse farger. Derfor er lipgloss- og neglelakkene hennes i nude- og rosatoner.

– Forhåpentligvis vil produktene gi jenter og kvinner en liten følelse av glamour. Få dem til å føle seg vakre, noe vi alle fortjener å føle oss, sier hun.

Første gang Linni debuterte på sminkefronten, var hun tre år gammel.

– Jeg stjal leppestiften til mamma husker jeg, utbryter hun, ler, og tilføyer:

– Men jeg begynte ikke med sminke før jeg fylte 15 år. Jeg fikk ikke lov til å begynne med det tidligere av min mor, og det er jeg veldig glad for i dag, forteller Linni Meister.

Hun sier make-up skal være med på å fremheve din egen naturlige skjønnhet.

– Å lukte godt slår heller aldri feil. Jeg er avhengig av lukte godt til enhver anledning, sier hun.

Linni Meister sin signaturserie «Glamour», i samarbeid med Depend, består av en parfyme, neglelakker og lip-glosser.