fbpx
skip to Main Content

«Nedleggelsen av Kristiansand Avis skal ikke bli veldig merkbar for befolkningen»

Fra januar skal Sørlandsavisens versjon av «Kristiansands Avis» foreligge i alle postkassene på lik linje som forgjengeren.

 

-Tvende Media AS satser nå maksimalt på Kristiansand og området rundt den største byen på Agder, opplyser daglig leder Odd Bjørn Jensen.

Tvende Media benytter seg dermed av muligheten som finnes når Kristiansand Avis legger ned. Selskapet har vært utgiver av ulike gratisaviser siden 90-tallet. TS-avisen og Sørlandsavisen er ukentlig i postkassene rundt om på Agder. Jensen har tro på at modellen deres fra Aust- Agder, med en sterk lokalavis knyttet til fylkeshovedstaden, også vil være velkommen i nabofylket.

 

Arendals Tidende kommer ut 2 ganger ukentlig, og vi har opparbeidet oss god redaksjonell kompetanse fra denne satsingen. Kristiansand Avis har vært et meget bra produkt for Kristiansand, og har ivaretatt dette markedet helt til nå. At Schibsted-konsernet nå velger å legge ned denne driften, betyr at det melder seg muligheter for oss å gjøre tilsvarende satsing i Kristiansand.

 

Flere frilansere

Tvende Media ønsker å komme i kontakt med flere aktuelle frilansere som kan være til hjelp med det redaksjonelle i den nye avisen, som er under oppbygging. 3 lokale redaksjonelle ringrever har allerede meldt sin interesse, og med dem i teamet, tør vi gå ut i markedet å fortelle leserne at de vil bli fornøyd. Aktuelle freelansere, og andre redaksjonelle bidragsytere, kan gjerne melde sin interesse. Vi vil heller ha 10 ulike bidragsytere, enn 3 som jobber på spreng.

 

Vi er åpne for samarbeid med alle som ønsker at avisen skal bli så spennende og lokalrettet som mulig. Døren er også åpen for alle dem som til nå har arbeidet med Kristiansand Avis, så snart deres arbeidsforhold er avklart, avslutter Jensen.

Arnt Georg Arntzen – tidligere redaktør i Høvågavisa, er en av dem som har takket ja til å være med og bidra, med aktuelle artikler og reportasjer fra området rundt Kristiansand. Han trenger tips og ideer. Arnt Georg treffes på mobil 95802969, mail aga@hovagavisa.no eller kontoret 35 100 125.

– Det finnes et stort aktivitetsnivå i befolkningen i og rundt Kristiansand, og jeg vil gjerne følge opp dette. Men mest av alt ønsker vi å komme i kontakt med unge og eldre mennesker som kan rapportere fra sine nærmiljøer. Dette er meget aktuelt stoff for ei ny lokalavis for Kristiansand, sier Arnt Georg.

Back To Top