fbpx
Annonse:
BETRAKTER: De Besøkende Kunne Betrakte Kunsten I De Lyse Lokalene På His Galleri. De Som Er Glade I Blåtoner Har Spesielt Mye å Glede Seg Over. Her Ser Vi Litografier Av Ole Ertzeid.
BETRAKTER: De besøkende kunne betrakte kunsten i de lyse lokalene på His Galleri. De som er glade i blåtoner har spesielt mye å glede seg over. Her ser vi litografier av Ole Ertzeid.

Juleutstilling i His Galleri

Søndag 19. november åpnet juleutstillingen i His Galleri.

I år er utstillingen representert ved litografier av fem forskjellige norske billedkunstnere, i tillegg også noen skulpturer av den kjente billedhoggeren Nico Widerberg.

 

Godt besøk

Utstillingen var godt besøkt på åpningsdagen, og da vi var innom en times tid etter åpning var allerede en håndfull av bildene solgt. Totalt består utstillingen av 44 forskjellige litografier i forskjellige størrelser. Kunstnerne er Lars Elling, Ole Ertzeid, Kikki Hovland, Geir Nymark og Dang Van Ty som alle er kjente norske billedkunstnere som alle har hatt en rekke separatutstillinger. Prisene er fra 1500 kr og oppover, så her er en god mulighet for å kunne sikre seg en julegave til seg selv eller sine nærmeste. Utstillingen varer fram til 20. desember og er åpen alle dager unntatt søndager.