fbpx
skip to Main Content
Eiendomsinvestor Kurt Mosvold (i midten) kjøpte Avenyen i Barstølveien i 2017, og gleder seg til å være med å utvikle den sammen med leietakerne. Bente Mosvold Andersen skal jobbe i en 50 prosent stilling med den utvikling og drift av Avenyen. Til venstre Gunnar Vikeså, eier av NorEngros Gustav Pedersen. Foto: Birte Runde

Avenyen for alle

Oversiktlig og bred. Alltid nok parkeringsplasser. Butikken rett ved bilen. Avenyen i Sørlandsparken er en manns drømmegate å handle i, mener eiendomsinvestor Kurt Mosvold, som i 2017 investerte i nesten hele rekken av butikklokaler nedover den lange Avenyen i Barstølveien med omtrent 20 butikker.

 

Butikklokalene er store og rommer både Leker, Tesla-butikken, Spar Kjøp, Bohus, Elkjøp, Biltema, Mesterlys og NorEngros – Gustav Pedersen, for å nevne noen.

  • Jeg har troen på Avenyen. Det er et godt samarbeid butikkene i mellom her, sier Gunnar Vikeså, 4.generasjon eier av Gustav Pedersen – en av de siste butikkene som flyttet inn i handlegata.

Butikken vokste seg ut av de forrige lokalene et par steinkast unna, og flyttet nylig inn i de 1340 kvadratmeterne her i Avenyen. Det medførte dobbelt så stor plass, og rom for et enda større vareutvalg. Nå er Vikeså spent på hvem som flytter inn i det ene

NYINNFLYTTET: Gunnar Vikeså er 4.generasjon eier av NorEngros Gustav Pedersen, og storfornøyd over å ha flyttet inn i Avenyen hvor han får dobbelt så stor plass til varene. Foto: Birte Runde

ledige lokalet ved siden av.

 

God stemning

Den nye eieren av Avenyen, Mosvold, har ansatt en av sine medarbeidere i en 50 prosent stilling for å ivareta Avenyen. Bente Mosvold Andersen er utleieansvarlig, og tilrettelegger for at det skal bli så bra som mulig å drive butikk i denne gaten.

  • Jeg opplever at det er en spesielt god stemning her i denne gata, og butikkeierne er veldig positive, sier hun.

Nå er neste steg å skifte navn på gata slik at det offisielle navnet også blir Avenyen, og ikke Barstølveien, som den nå heter på kartet. Mosvold mener det vil samle butikkene ytterligere, og gi området et enda mer attraktivt image.

Back To Top