fbpx
skip to Main Content
MER SYNLIG: Politiet er stadig oftere å se i bybildet, virker det som.

Døra på gløtt for gratis el-parkering

21. september 2019 kan det på ny bli gratis å parkere elbiler i Kristiansand.

Dette kommer frem i en mail Sørlandsavisen Kristiansand har mottatt av Ole Jacob Rynning-Tønnesen i Kristiansand parkeringsvesen.
– Enhver ordning inklusiv gratis elbilparkering på dagtid vil alltid være gjenstand for evaluering. Når det gjelder gratis parkering for elbiler er dette et prøveprosjekt på to år fra vedtaket ble fattet den 21-6-17.
Viser det seg at prosjektet må endres underveis vil vi ta initiativ til det. Når det gjelder leie av parkeringsplasser til de som kjøper leiligheter i Kanalbyen har den foreløpig vært lav, lyder det fra Rynning-Tønnessen i denne mailen.Han sier seg fornøyd med bruken av p-huset ved Kilden.
– Vi syntes det i utgangspunktet er hyggelig at det er godt belegg i P-hus Kilden.

Vi erkjenner samtidig at det det fra tid til annen vil skje at huset kan gå fullt. Vi arbeider bla. med et signal anlegg med et tellesystem som forteller publikum om antall ledige plasser ved innkjøring.

Rynning-Tønnessen mener det ikke er behov for flere parkeringshus i nærheten av Kilden.
– Oss bekjent foreligger det ikke noen planer om å bygge et nytt parkeringsbygg for ansatte.

Back To Top