fbpx
skip to Main Content
NYTT: Begge inngangene har fått seg et ansiktsløft.

Nå kan du få kjøleskapet gratis levert på døren

Power i Grimstad har fått seg et realt ansiktsløft.

Når Power ved Oddensenteret igjen åpner dørene til mandag er det med Sigve Nodeland ved roret. Etter 17 år i Power-konsernet grep han muligheten når butikken i Grimstad var til salgs.

-Jeg hadde noen måneders betenkningstid, men når Sparebanken Sør ble med på laget så gikk ting kjapt, smiler han blant en rekke pappesker som er på vei til å bli pakket ut i den totalrenoverte butikken.

Ny bil

Med seg på laget har han Trond Atle Skaring som varehussjef.

-Vi har jobbet sammen de siste 13 årene og jeg er veldig glad for at han ble med meg til Grimstad. Vi gleder oss veldig og ser frem til å drive noe selv og ikke bare jobbe for andre, smiler han.

 

Planen er at 15 ansatte skal ha sitt daglige virke innenfor veggene. En ny bil er også kjøpt inn slik at Power kan tilby gratis utkjøring i hele Aust-Agder.

-Vi har skaffet oss en trådløs bankterminal slik at kunden kan sitte hjemme i Tvedestrand og plukke ut varene de vil ha og få dem levert gratis på døren, forklarer han.

GRATIS: Ny bil er kjøpt inn for å kunne tilby kunder i hele Aust-Agder gratis hjemkjøring av varer. Fv: Sigve Nodeland og Trond Atle Skaring.

 

Kjøkken

Inngangen på begge sider av bygget har fått en oppgradering. Tak og vegger har skiftet farge og gulvet er byttet ut.

-Vi har også foliert alle vinduene på nytt, satt inn nye alarmsystemer og oppgradert med eget kundetoalett. Nå gjenstår det bare å få varer på plass før det braker løs, smiler han.

En av nyhetene Nodeland har innført er at Power vil selge kjøkken fra Norema.

-Det gleder vi oss veldig til. I tillegg ønsker vi å bli store på varmepumper. Vareutvalget vårt vil være noe av det samme som folk er vant med, men vi har bygget om for å få plass til mye mer. Er det nye vi ikke har inne kan det skaffet i løpet av få dager. Nå gleder vi oss til å komme i gang, avslutter han.

POWER: Det jobbet på spreng for å få alt klart til nyåpning.
Back To Top